Secrete legate de asigurarea de viata fara acumulare

Secrete legate de asigurarea de viata fara acumulare

O asigurare de viata fara acumulare nu asigura o suma de bani la finalul perioadei asigurate, adica la supravietuire, dar are marele avantaj de a oferi sume asigurate de pana la 6 ori mai mari decat in cazul unei asigurari cu componenta de acumulare, economisire sau investitie. Astfel o asigurare de viata tip CASCO are un cost foarte redus in raport cu suma asigurata obtinuta.

Adica altfel spus este un produs care iti poate oferi o acoperire foarte mare la un cost foarte redus.

Persoana care are nevoie de o asigurare de viata este persoana care aduce cea mai mare parte a veniturilor intr-o familie, sau de veniturile caruia depinde familia, persoanele aflate in ingrijirea acestuia, mai ales daca familia sau persoanele dragi s-ar descurca mai greu fara aceste venituri.

asigurare de viata
asigurare de viata

Perioada pe care se poate incheia o asigurare de viata incepe de la 1 an si poate ajunge pana la 30-35 de ani in functie de varsta asiguratului si de nevoile acestuia.

Costul unei astfel de asigurari incepe de la 200 lei/an. Costul difera in functie de varsta persoanei care doreste sa fie asigurata, durata pe care solicita asigurarea, suma asigurata.

Acest tip de asigurare de viata poate fi cesionat si in favoarea bancii, pentru a garanta rambursarea creditului in cazul unui deces.

Asigurarea de viata pentru credit acopera pe langa deces si partea de invaliditate din accident.

Cat costa o asigurare de viata pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de viata pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de viata prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.