Asigurare de sanatate la Medlife prin HDASIG

Asigurare de sanatate la Medlife prin HDASIG

O asigurare de sanatate va ofera posibilitatea de a va trata intr-o clinica privata in cazul unei probleme de sanatate.

In functie de pachetul de asigurare de sanatate ales acesta poate contine.
– servicii medicale de ambulatoriu (consultatii, analize, investigatii de baza, investigatii avansate, imagistica, RMN, CT, PET, proceduri de micro chirurgie, chirurgie fara internare) precum si
– servicii medicale care necesita spitalizare (spitalizare, interventii chirurgicale, tratament, analize si investigatii pe perioada spitalizarii, anestezie, consultatii medic specialist, investigatii post operatorii, etc.)
– Tratamentul unor afectiuni grave sau al unor boli cronice (diabet, cancer, leucemie, afectiuni ale inimii, tumori, etc)
Recomandarea noastra este ca o asigurare de sanatate sa fie incheiata de o persoana cu o stare buna de sanatate deoarece conform conditiilor de asigurare din contract, asigurarea nu acopera conditiile pre-existente, adica nu ofera acoperire pentru bolile sau afectiunile existente sau diagnosticate inainte de obtinerea asigurarii.

Clinica Medlife a construit doua asigurari de sanatate – Asilife Silver si Asilife Gold prin intermediul a doi asiguratori care in prezent nu mai ofera asigurari pentru persoane fizice.

Medlife - Asigurare de sanatate medlife
Medlife – Asigurare de sanatate medlife

HDASIG va ofera 3 produse care va acopera serviciile medicale oferite de Medlife pentru persoane fizice, asigurare de sanatate pentru familie sau asigurare pentru angajati:
Asigurare de sanatate HDASIG Basic
Asigurare de sanatate HDASIG Medium
Asigurare de sanatate HDASIG Premium International

O asigurare de sanatate in Medlife oferita de HDASIG poate fi incheiata de catre o persoana fizica precum si de catre o persoana juridica sau de catre o companie care isi doreste sa isi motiveze angajatii suplimentar fata de sistemele de motivare integrate in structura existenta a corporatiei.

Asigurarea poate acoperi costurile unei spitalizari in camera double ca urmare a unei imbolnaviri sau al unui accident intr-unul din spitalele retelei Life Memorial Hospital, una dintre cele mai mari retele de spitale private, oferind o indemnizatie zilnica de spitalizare, acoperind un numar limitat de zile de spitalizare intr-un an de asigurare precum si costurile unei interventii chirurgicale in cadrul spitalului privat Medlife – Life Memorial Hospital, in limitele prevazute de polita de asigurare de sanatate aleasa.

In functie de pachetul ales, asigurarea poate oferi acoperire doar pe teritoriul Romaniei sau in Europa chiar si in intreaga Lume.

Putem construi o asigurare de sanatate care sa corespunda cat mai exact cerintelor dumneavoastra odata ce intelegem ceea ce va doriti si costul maxim pe care trebuie sa il aiba o astfel de asigurare de sanatate.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.