Broker Asigurari de Sanatate pentru Romanii din Germania

Broker Asigurari de Sanatate pentru Romanii din Germania

Romanii din Germania care cauta un birou de consultanta sau un broker de asigurari pentru a incheia o asigurare de sanatate au ajuns la locul potrivit.

Noi suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti o asigurare de sanatate pentru Germania, oferind servicii de consultanta gratuita clientilor care locuiesc si muncesc in Germania, precum si celor care urmeaza sa plece la munca in Germania in viitorul apropiat sau mai indepartat.

Suntem aici pentru a ajuta comunitatea de romani din Germania sa incheie asigurari private de sanatate in Germania cu acoperire internationala.

HDASIG ofera consultanta gratuita in limba materna pentru romanii din Germania pentru a-i ajuta sa gaseasca asigurari medicale si asigurari particulare cat si asigurari de sanatate familie in Germania. Va oferim ajutor la completarea formularelor pentru obtinerea unei asigurari private de sanatate pentru Germania, asigurari de familie pentru romanii din Germania, asigurari de viata pentru cetatenii Romani stabiliti in Germania dar si fonduri de pensii private pentru romanii din Germania.

asigurare de sanatate pentru Germania 5
asigurare de sanatate pentru Germania 5

In portofoliul nostru avem asigurari de sanatate pentru romanii din Germania Krankenversicherung, adresate celor care cauta o asigurare de calitate la un pret rezonabil. Nu este necesar sa platiti din urma pentru lunile neasigurate, costurile pentru o viitoare imbolnavire sau pentru un tratament fiind acoperite dupa momentul incheierii unei asigurari de sanatate pentru Germania.

Cetatenii Romani din Germania pot incheia o asigurare de sanatate pentru Germania fara a fi nevoie sa efectueze un control medical si fara sa efectueze un set de analize.

HDASIG va ofera posibilitatea ca printr-o asigurare de sanatate privata cu acoperire in Germania Krankenversicherung sa beneficiati de servicii medicale, asistenta medicala si tratamente medicale gratuite in cele mai cunoscute si de renume clinici si spitale private din Germania cu un cost rezonabil.

Asigurari medicale pentru romani stabiliti in Germania si pentru romanii care locuiesc pe o perioada limitata in Germania, numite si asigurari de sanatate krankenversicherung, versicherung:
– Fara contributie proprie
– Fara plata din urma a sumelor obligatorii
– Fara marirea sumelor

Pentru persoanele care au o familie numeroasa, HDASIG ofera si asigurari de sanatate de familie pentru membrii de familie care muncesc ca persoane fizice sau persoana fizica autorizata, precum si asigurari de sanatate de familie pentru soti, sotii si copii.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru Germania care iti ofera acces la serviciile medicale din Germania sau din alta tara din Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Romanii stabiliti in Germania aleg sa incheie o asigurare de sanatate pentru Germania dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarile de sanatate prin consultantii nostri.

Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. +4 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare de sanatate pentru Germania potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.