Asigurare BUPA pentru persoane de peste 30 de ani

Asigurare BUPA pentru persoanele de peste 30 de ani

Persoanele care au implinit deja 30 de ani se numara printre clientii care cauta tot mai des beneficiile unei asigurari BUPA. Acest lucru se intampla din mai multe motive si nu doar datorita inaintarii in varsta ci si anumitor nevoi care apar pe parcursul vietii.

Clientii care aleg sa incheie o asigurare BUPA isi doresc sa aiba acces la servicii medicale de calitate fara a fi constransi sa apeleze la serviciile unei singure clinici sau ale unui singur spital privat. Clientii care incheie asigurari BUPA se pot trata in orice spital privat din lume sau din aria de acoperire aleasa indiferent ca este un spital sau o clinica privata sau de stat.

Un alt motiv pentru care clientii cu varsta de peste 30 de ani aleg sa incheie o asigurare medicala BUPA se datoreaza numarului mare de servicii medicale acoperite. Asigurarea BUPA acopera in primul rand problemele majore generate de o spitalizare sau de o interventie chirurgicala, transplantul de organe, tratamentul pentru Cancer insa in functie de optiunile adaugate planului de baza, asigurarea BUPA poate acoperi si consultatiile medicale la un medic generalist sau specialist, investigatiile si analizele medicale recomandate de un medic precum si investigatiile avansate cum este un RMN un Computer Tomograf (CT) sau o scanare PET.

Clientii care locuiesc in Romania dar isi doresc sa poata accesa servicii medicale si sa se trateze la nevoie si in afara tarii, in tari precum Turcia, Israel, Austria, Germania, Olanda, Anglia, Danemarca aleg sa incheie din timp o asigurare BUPA care sa le ofere acest beneficiu indiferent de tara in care locuiesc in momentul de fata.

asigurare de sanatate BUPA
asigurare de sanatate BUPA

Cere oferta

Cel mai important aspect pentru care un client alege o asigurare BUPA este acela ca odata ce obtii cardul de asigurat (membership BUPA) il poti pastra si vei ramane asigurat cat timp vei decide sa iti pastrezi si platesti polita de asigurare de sanatate fara a fi obligat sa faci de evaluari medicale periodice la reinnoire sau la aniversarea anuala a politei de asigurare BUPA.

Clientii aleg sa incheie o astfel de asigurare de sanatate printr-un agent sau printr-un broker de asigurari BUPA care colaboreaza direct cu asiguratorul si care ofera clientilor informatii detaliate legate de beneficiile planului de asigurare precum si legate de conditiile contractuale.

Important de stiut este faptul ca daca alegi sa inchei asigurarea BUPA prin intermediul unui broker de asigurari nu vei plati nimic in plus fata de tariful de baza al politei, deoarece brokerul isi primeste comisionul din partea asiguratorului dupa incheierea politei. Brokerul iti poate oferi mai multe sfaturi si pareri despre acest tip de asigurare de sanatate internationala.

Cat costa o asigurare BUPA ?

Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale BUPA, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare de sanatate BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.