Asigura-te inainte sa devii mamica si nasterea iti va fi acoperita

Ti-ai gasit partenerul alaturi de care iti vei petrece toata viata si cu care ai ales sa iti constrUiesti o familie ?

O femeie se va simti si mai implinita ca femeie si ca sotie in momentul in care va decide ca a venit momentul sa aduca pe lume un bebelus.

Daca te-ai hotarat sa faci pasul si iti doresti sa aduci pe lume un bebelus ar fi bine sa stii ce poti face inainte de a ramane insarcinata pentru ca nasterea si cheltuielile din perioada sarcinii sa fie acoperite de o asigurare de nastere.

Daca alegti sa inchei o asigurare de nastere din timp, adica cu cel putin 10-11 luni inainte de nastere, sau cu 2-3 luni inainte de a ramane insarcinata, vei putea sa nasti intr-un spital privat unde vei beneficia de servicii medicale net superioare fata de cele oferite in spitalele si maternitatile de stat.

asigurare de sanatate pentru Nastere
asigurare de sanatate pentru Nastere

CERE OFERTA

In Romania in momentul de fata exista mai multi asiguratori si mai multe planuri de asigurare care ofera o acoperire mai modesta sau mai generoasa prin intermediul unei asigurari pentru nastere daca mama a ales sa incheie aceasta asigurare din timp.

Unul dintre cei mai cunoscuti asiguratori locali care ofera asigurare de nastere este asiguratorul Groupama, insa nu dupa cum spuneam nu este singurul.

Daca optezi pentru pachetul Medium sau Premium de la Groupama poti sa uiti de toata agitatia si stresul din timpul sarcinii cu ecografii, analize si alte teste importante pe care trebuie sa le faci pe perioada sarcinii. In plus la nastere vei putea avea parte de cei mai buni medici si de servicii medicale de calitate, o rezerva primitoare si nu va trebui sa te gandesti cum anume platesti pentru toate acestea, deoarece vor fi acoperite de asigurare.

Pachetul de asigurare de sanatate – Medium

In reteaua privata de sanatate Regina Maria, asigurarea va deconta integral serviciile medicale cu nasterea prin decontare directa, adica:

 • 3 zile cazare in camera dubla cu toate mesele incluse;
 • Toate medicamentele si consumabilele aferente nasterii;
 • Nasterea in sine, cu medic standard (medic fara tarife speciale pentru nastere);
 • In cazul achizitionarii de Celule Stem veti beneficia de conditii de rezerva in regim single;
 • Puteti naste si in afara retelei de sanatate Regina Maria si veti primi o indemnizatie de 1200 de euro, daca nasteti in spital privat sau 400 de euro daca nasteti intr-un spital de stat.
Pachetul de asigurare de sanatate – Premium

In reteaua privata de sanatate Regina Maria, asigurarea va deconta integral serviciile medicale cu nasterea prin decontare directa, adica:

 • 3 zile cazare in camera single cu toate mesele incluse;
 • Toate medicamentele si consumabilele aferente nasterii;
 • Nasterea in sine, cu medic standard (medic fara tarife speciale pentru nastere)
 • 3 consultatii incluse (neonatologie si/sau pediatrie)
 • Posibilitatea acomodarii unui insotitor (contra cost)
 • 50% reducere pentru achizitionarea pachetului de Celule Stem
 • Puteti naste si in afara retelei de sanatate Regina Maria si veti primi o indemnizatie de 1600 de euro, daca nasteti in spital privat sau 500 de euro daca nasteti intr-un spital de stat.

Cat costa o asigurare de nastere ?

CERE OFERTA

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare de nastere. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Pentru mai multe detalii si consultanta pentru incheierea sau achizitionarea unei asigurari de sanatate va stam la dispozitie.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.