Intrebari frecvente despre asigurarea de sanatate pentru angajati (partea 1)

Asigurarile de sanatate pentru angajati sunt oferite tot mai des de catre angajator angajatilor ca beneficii extrasalariale, datorita faptului ca prezinta multiple avantaje atat pentru angajator cat si pentru angajati.

Am adunat cele mai frecvente intrebari primite din partea angajatorilor si angajatilor precum si alte intrebari frecvente pe care le-am primit din partea asiguratilor de-a lungul timpului.

Echipa specializata pe beneficiile pentru angajati din cadrul HDASIG – Asigurari de sanatate a raspuns celor mai frecvente intrebari intr-un mod cat mai clar si pe intelesul clientilor nostri:

asigurare de sanatate angajati

CERE OFERTA

1. Ce servicii medicale acopera asigurarea de sanatate pentru angajati ?

Asigurarea de sanatate pentru angajati poate acoperi in functie de asigurator si de pachetul de asigurare ales servicii medicale de baza sau complete: consult si analize anuale preventive, consultatii medic generalist, consultatii medic specialist, analize si investigatii medicale, tratamente medicale, spitalizare, interventii chirurgicale, operatii si tratamente pe perioada spitalizarii, nastere pe cale naturala sau prin cezariana, vaccinuri, medicamente si tratamente dentare de urgenta precum si alte servicii medicale similare.

2. Cat costa asigurarea de sanatate pentru angajati ?

Costul unei asigurari de sanatate pentru angajati poate fi unul extrem de mic in raport cu serviciile medicale cuprinse si acoperite de asigurarea de sanatate. Costul pachetului de asigurare se stabileste in functie de numarul de angajati, de profesia si domeniul de activitate al angajatilor, de varsta angajatilor si de impartirea pe sexe.

HDASIG va ajuta sa obtineti cel mai accesibil pret pentru asigurarea de sanatate pentru angajati indiferent de pachetul de servicii medicale ales.

3. Pot angajatii sa acceseze si servicii medicale in strainatate, in clinici din afara tarii ?

In functie de pachetul de asigurare de sanatate ales si in functie de asigurator angajatii pot sa acceseze servicii medicale atat in Romania cat si in strainatate in clinici private din afara tarii, atat in Europa cat si in tari din intreaga lume (in functie de aria de acoperire aleasa pentru asigurarea de sanatate).

4. Se pot asigura sotia, sotul si copii prin asigurarea de sanatate pentru angajati ?

Da, daca se doreste asigurarea de sanatate poate include pe langa angajati si dependentii angajatilor: sotia, sotul si copiii. Copilul poate fi adaugat pe asigurarea de sanatate a parintilor daca are pana in 18 ani. Daca copilul angajatului are peste 18 ani, se va incheia o asigurare de sanatate individuala.

5. Asigurarea de sanatate pentru anagajati acopera si maternitatea, sarcina si nasterea ?

In functie de pachetul de asigurare ales se poate opta pentru ca asigurarea sa acopere si serviciile medicale aferente maternitatii si sarcinii, putand acoperi si nasterea pe cale naturala sau prin cezariana.

Pentru a citi continuarea, click aici
<< Intrebari frecvente despre asigurarea de sanatate pentru angajati (partea 2)

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.