Asigurare de sanatate BUPA in Romania

Asigurare de sanatate BUPA in Romania

Planul de Asigurare BUPA cu acoperire Worldwide este un pachet de asigurare de sanatate extinsa care contine beneficii esentiale pentru o spitalizare continua sau pentru o spitalizare de zi, precum si asistenta medicala in ambulatoriu, acoperind consultatii si investigatii medicale, pachet de maternitate cu acoperirea perioadei graviditatii si sarcinii precum si asigurare de nastere, stomatologica, evacuare si repatriere ca servicii aditionale pe care le puteti adauga optional la planul dumneavoastra de asigurare BUPA.

Limita de acoperire este data de suma asigurata maxima de 1.850.000 euro de persoana.

Alegand sa inchei o asigurare de sanatate BUPA, poti fi sigur ca vei primi cele mai bune servicii si cel mai bun tratament, daca va fi nevoie, acolo unde va fi nevoie.

Asigurarea iti ofera acoperire pentru urmatoarele:
– Servicii de urgenta, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana
– Consultatii la medic de familie
– Consultatii la medici specialisti
– Asistenta medicala in ambulatoriu
– Asistenta medicala cu spitalizare
– Costul spitalizarii in orice spital privat din lume
– Costul interventiilor chirurgicale in orice spital privat sau de stat
– Spitalizare si tratament pe perioada spitalizarii

Asigurare BUPA Romania

O asigurare BUPA se poate incheia alegand pachetul principal la care se pot adauga oricare dintre pachetele de mai jos:

► Worldwide Medical Insurance – Pachet de asigurare principal care acopera spitalizarea indiferent daca este un caz de urgenta sau o spitalizare programata, tratamentul oncologic, tratamentul cancerului, interventiile chirurgicale, nasterea, servicii de transplant, tratamente, analize si investigatii pe perioada spitalizarii

► Worldwide Medical Plus – Pachet optional care asigura acces la tratamentul in ambulatoriu, care cuprinde analize, investigatii medicale, consultatii medicale in clinica privata, la recomandarea unui medic specialist.

► Worldwide Medicines and Equipment – Pachet optional care ofera posibilitatea de a recupera sumele de bani cheltuite pe medicamente si tratamente recomandate si prescrise de un medic specialist sau generalist, in spital precum si in afara spitalului.

► Worldwide Wellbeing – Pachet optional de preventie care ofera un control anual preventiv si ananlize medicale anuale de preventie. BUPA este una dintre companiile de asigurari de sanatate care este preocupata de partea de preventie. Pachetul Worldwide Welbeing continut de o asigurare BUPA ofera posibilitatea de a accesa servicii medicale de preventie. Acest pachet are o perioada de asteptare de 1 an pentru Controlul anual total (Full Health Screaning) si de 6 luni pentru acoperire dentara si servicii de stomatologie.

► Worldwide Evacuation – Pachet optional care ofera acopeire pentru cazurile de urgenta cand este necesar transportul cu ambulante aeriene, elicopter sau avion privat medical impreuna cu o echipa medicala catre cea mai apropiata tara in care starea de sanatate poate fi stabilizata. Optiunea de evacuare ofera posibilitatea repatrierii in tara natala pentru a putea beneficia de tratament in tara in care te-ai nascut, sau in strainatate la cele mai bune clinici unde se poate trata afectiunea de care suferi.

Cat costa o asigurare BUPA ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.