Asigurare de sanatate pentru companii cu pana in 10 angajati

Societatile comerciale si Companiile care au pana in 10 angajati si doresc sa ofere beneficii deductibile pentru angajati pe langa partea salariala au acum posibilitatea de a le oferi ca beneficiu deductibil o asigurare de sanatate pentru angajati.

Avantajele pe care le are o companie care incheie o astfel de asigurare sunt multiple: retentia angajatilor, motivarea angajatilor, cresterea gradului de satisfactie in randul angajatilor in ceea ce priveste angajatorul, etc.

Exista avantaje si pentru angajati atunci cand angajatorul decide sa le ofere o asigurare de sanatate de grup pentru angajati. Spunem acest lucru deoarece angajatul nu doar ca beneficiaza de un tarif mai redus pentru o asigurare de sanatate fata de cazul in care ar incheia o asigurare individuala dar poate include in asigurare si membrii familiei.

O asigurare de sanatate in care sunt inclusi si membri ai familiei are un cost mai redus fata de o asigurare individuala datorita faptului ca sunt asigurati printr-o polita de asigurare de sanatate de grup incheiata de companie.

asigurari pentru angajati

CERE OFERTA

Asigurarea de sanatate pentru angajati, chiar si daca este incheiata de o companie cu pana in 10 angajati poate include servicii medicale precum:

  • Consutlatii medic generalist
  • Consutlatii medic specialist
  • Analize medicala uzuale
  • Investigatii medicale si Imagistica medicala
  • Cheltuieli pentru spitalizare in spitale private din Romania
  • Cheltuieli pentru spitalizare in spitale private din strainatate
  • Acoperirea costurilor pentru o interventie chirurgicala in Romania
  • Acoperirea costurilor pentru o interventie chirurgicala in strainatate

Deoarece incepand cu 1 ianuarie 2016 limita de deductibilitate pentru o asigurare de sanatate pentru angajati a fost marita de la 250 euro la 400 euro / an / angajat beneficiile care pot fi oferite angajatilor prin intermediul unei asigurari de sanatate ofera mai multe optiuni in 2016 fata de 2015.

Costul unei asigurari de sanatate pentru o companie care are 8 angajati poate incepe de la 12 EUR/luna/anagajat dar poate fi modificat in functie de nevoile si bugetul companiei putand chiar depasi limita de deductibilitate de 400 eur/an pentru un agajat.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.