Asigurare de sanatate pentru angajati – reteaua privata de parteneri medicali (I)

O asigurare de sanatate pentru angajati este un instrument care te ajuta sa iti motivezi angajatii, sa le oferi o asigurare de sanatate ca beneficiu extra salarial, sa le oferi recunoastere si sa ii fidelizei pentru a avea o retentie si un grad de satisfactie cat mai mare in randul angajatilor tai.

asigurare de sanatate pentru angajati

PRET ASIGURARE

Este foarte important sa alegi asigurarea de sanatate pentru angajati care sa aiba o retea extinsa de parteneri medicali privati care sa nu limiteze accesul doar intr-o singura clinica, deoarece o astfel de ingradire s-ar putea sa creeze frustrari si limitari similare cu un abonament medical pentru angajati.

Prin intermediul unei asigurari de sanatate pentru angajati de la HDASIG poti beneficia de o retea extinsa de parteneri medicali, retea extinsa de clinici si spitale private, atat in Romania cat si in strainatate.

Reteaua de parteneri medicali pentru segmentul de asigurari de sanatate pentru angajati este intr-un proces continuu de dezvoltare, daca iti doresti sa fi la curent cu ultimele clinici medicale adaugate in retea, te rugam sa ne trimiti un email la office@hdasig.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate pentru angajati ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.