Pachete de asigurari de sanatate pentru angajati

Companiile care doresc sa le ofere angajatilor o asigurare de sanatate sau un pachet de servicii medicale sunt puse in fata dilemei de a alege intre abonamentul medical privat si o asigurare privata de sanatate.

Unii angajatori confunda de multe ori asigurarea privata de sanatate cu abonamentul medical privat oferit de clinici private precum Regina Maria, Medlife, Sanador, Medicover, Anima si altele, datorita faptului ca ambele produse ofera servicii medicale angajatilor.

Intre o asigurare de sanatate pentru angajati si un abonament medical exista multiple diferente, desi ambele produse ofera acces la servicii medicale private.

pachete de asigurari pentru angajati - HDASIG

CERE OFERTA

Principale beneficii pe care o asigurare de sanatate le ofera suplimentar fata de un abonament medical sunt:

  • – accesul la o retea larga de clinici si spitale private
  • – accesul la orice medic generalist sau specialist
  • – acoperirea integrala a serviciilor de ambulatoriu
  • – acoperire pentru spitalizare si interventii chirurgicale
  • – posibilitatea de a deconta medicamentele prescrise de medic
  • – deductibilitate fiscala in limita a 400 de euro pentru fiecare angajat
  • – acces la servicii medicale oriunde pe teritoriul Romaniei
  • – acces la servicii medicale oriunde in Europa

Pentru unii angajatori cea mai buna solutie a fost si inca este abonamentul medical, altii au ales sa le ofere angajatilor o asigurare de sanatate. Uneori cea mai buna solutie este undeva la mijloc intre cele doua produse.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pachetele de asigurari de sanatate sunt customizabile si pot fi ajustate in functie de nevoile fiecarei companii, in functie de numarul de angajati si tinand cont de impartirea acestora pe grupe (top management, middle management, angajati, muncitori, dependenti).

Spunem asta deoarece abonamentul medical ofera acces la servicii medicale private chiar si atunci cand angajatul nu este bolnav, numite si servicii medicale de preventie. Asigurarea de sanatate insa ofera angajatului o acoperire complexa si comprehensiva fara a-i impune limite si coplati atunci cand are nevoie de servicii medicale.

Tratamentele medicale pot fi foarte costisitoare, in special cand tratamentul necesita internare in spital sau o interventie chirurgicala. Tocmai de aceea unii angajatori sunt rugati de catre angajati sa le ofere acestora o asigurare de sanatate, deoarece angajatii isi doresc sa aiba acoperite pe langa partea de preventie si costurile in cazul unei spitalizari sau in cazul unei interventii chirurgicale.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.