8 Beneficii ale asigurarii private de sanatate (1)

8 Beneficii ale asigurarii private de sanatate (1)

Tot mai multe persoane se intereseaza de beneficiile oferite de o asigurare de sanatate din Romania. Nu doar persoanele fizice se intereseaza de aceste beneficii deductibile care pot fi oferite angajatilor ci si angajatorii si persoanele juridice care vor sa stie ce beneficii pot oferi angajatilor prin intermediul unei asigurari de sanatate pentru angajati.

Principalele 8 beneficii oferite de o asigurare de sanatate sunt urmatoarele:

1. O asigurare de sanatate ofera protectie financiara in cazul unor afectiuni medicale.
O asigurare de sanatate va acoperi costurile neprevazute, cauzate de o imbolnavire sau de o problema medicala care necesita atentia unui medic si costuri medii sau mari.

asigurare medicala pentru angajati

2. Este prima forma de asigurare pe care cetatenii din ocident o incheie
In vestul Europei, cetatenii incheie inca de la nastere pentru fiecare persoana o astfel de asigurare pentru a putea tine sub control cheltuielile neprevazute care pot sa apara in momentul unei imbolnaviri si pentru a putea beneficia de servicii medicale de calitate atunci cand au nevoie.

3. Ofera siguranta tratamentului corect si la timp
Fata de un abonament medical sau fata de serviciile oferite direct de catre clinicile private / furnizorii de servicii medicale, o asigurare de sanatate va ofera siguranta ca veti fi tratat la timp corect si conform nevoilor dumneavoastra.
Acest lucru se intampla deoarece asiguratorul (compania de asigurari) controleaza in permanenta satisfactia asiguratilor (clientilor) fata de serviciile oferite de clinicile private.
Asiguratorul este o terta persoana care are rolul de a regla permanent calitatea serviciilor oferite de spitalele private si eliminarea furnizorilor medicali din lista de parteneri in momentul in care serviciile lor nu se ridica la nivelul solicitat de asigurator.

4. Ofera acces la servicii medicale complexe sau de baza, imediat, oriunde in Romania sau strainatate
Asigurarea privata de sanatate va ofera acces la servicii medicale complexe si complete oferite de furnizorii medicali (clinicile si spitalele private) cu care asiguratorul lucreaza. Accesul la serviciile medicale are loc imediat dupa emiterea politei de asigurare.
Aria de acoperire oferite de o asigurare de sanatate poate fi la nivel national – Romania, sau international – Europa / Intreaga Lume, un functie de dorinta clientului si de pachetul ales de acesta.

[…] click aici pentru a afla care sunt urmatoarele 4 beneficii oferite de o asigurare de sanatate

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi a care ti se potriveste !

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.