Asigurare de sanatate pentru angajati cetateni straini si expati

Companiile care au angajati cetateni straini precum si cele care doresc sa angajeze cetateni straini in cadrul companiei sunt deseori puse in situatia de a fi nevoite sa le ofere acestora o asigurare de sanatate cu acoperire internationala.

Cetatenii straini care sunt angajati in companiile din Romania isi doresc sa aiba acces la cele mai bune servicii medicale atunci cand se imbolnavesc. Ei stiu din proprie experienta ca prin intermediul unei asigurari internationale de sanatate pot obtine cel mai usor acces la cele mai bune clinici si spitale, la cei mai buni medici si la cele mai bune tratamente medicale.

asigurare de sanatate pentru cetateni straini

PRET ASIGURARE

O asigurare internationala de sanatate pentru angajati le ofera cetatenilor straini care muncesc in Romania acces la cele mai bune servicii medicale.

Comparativ cu un abonament medical privat care limiteaza accesul pacientului intr-o singura clinica sau o retea de clinici a aceluiasi provider medical (ex. Regina Maria, Sanador, Medicover, Medlife, s.a.) cu o asigurare de sanatate privata se poate accesa o retea larga de clinici, servicii medicale complete.

O asigurare de sanatate pentru angajati acopera servicii medicale complete pentru fiecare angajat cetatean strain, expat sau cetatean roman.

Serviciile medicale cuprinse intr-o asigurare de sanatate pentru angajati se pot customiza intr-o anumita masura in functie de nevoile companiei si ale angajatului.

Cat costa o asigurare internationala de sanatate pentru cetateni straini?

Costul unei asigurari internationale de sanatate pentru cetateni straini incepe de la aproximativ 90 EURO / luna in timp ce o asigurare locala va avea un cost mult mai scazut, pretul acesteia incepand de la aproximativ 15-20 EURO / luna.

Tariful final se stabileste in functie de pachetul de asigurare de sanatate ales, fiind totodata influentat de mai multi factori precum: varsta angajatului, ocupatia acestuia, riscul la care este expus in timpul serviciului, starea actuala de sanatate.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate pentru angajati ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.