Cauti o asigurare privata de sanatate pentru anagajatii tai ?

Atunci cand iti doresti sa iti fidelizezi proprii angajati pentru a-i putea pastra pe teremen lung, o asigurare de sanatate privata pentru anagajti este una dintre cele mai apreciate beneficii oferite angajatilor.

O asigurare privata de sanatate le va oferi angajatilor acces in sistemul privat de sanatate, in clinici private si in spitale private.

Poti sa le oferi angajatilor tai posibilitatea de a include in asigurarea de sanatate privata pentru angajati membri ai familiei, sot, sotie, copil sau copii.

asigurari pentru angajati - HDASIG 10

PRET ASIGURARE

Membrii familiei vor plati un pret mult mai mic pentru o asigurare de sanatate privata in cadrul unei asigurari de sanatate de grup fata de tariful unei asigurari private de sanatate incheiata individual.

O asigurare privata pentru angajati le va oferi acces la servicii medicale in clinici si spitale private precum Regina Maria, Sanador, Medicover, Ponderas, Arcadia, Gral, Premiere, Promedis, si alte clinici private din tara sau chiar si din strainatate.

Printre serviciile medicale incluse intr-o asigurare de sanatate pentru angajati se numara: consultatiile medicale la medic generalist sau specialist, analizele medicale, investigatii medicale avansate, costul zilelor de spitalizare in spital privat, costul unei interventii chirurgicale in spital privat, tratamente si investigatii pe perioada spitalizarii.

Pachetele de asigurari de sanatate pentru angajati mai complexe pot include si consult si analize anuale preventive, acoperire pentru maternitate, sarcina si nastere, tratament pentru cancer si alte servicii similare.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate pentru angajati ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.