Asigurare de sanatate la Sanador pentru angajati

Companiile si angajatorii care doresc sa le ofere angajatilor o asigurare de sanatate prin intermediul careia sa poata accesa servicii medicale in SANADOR au acum la indemana asigurarea de sanatate de la HDASIG.

Cu aceasta asigurare privata de sanatate orice angajat poate beneficia de serviciile medicale oferite de Clinica Sanador sau de Spitalul Sanador fara sa isi faca griji in privinta costurilor serviciilor medicale sau tratamentelor de care are nevoie.

asigurare privata de sanatate

CERE OFERTA

Stim cat de important este pentru o companie sa le ofere angajatilor acces servicii medicale in clinici si spitale private dotate la standarde europene atunci cand acestia se imbolnavesc sau au un accident.

Cu asigurarea de sanatate pentru angajati la Sanador, angajatii tai pot sa acceseze servicii medicale precum: consultatii la medicul generalist, consultatii la un medic specialist, analize medicale de baza, investigatii medicale avansate, analize de sange. Daca au o asigurare de sanatate, angajatii pot sa beneficieze de internare gratuita la Sanador, precum si sa beneficieze de acoperirea costurilor in cazul unei interventii chirurgicale, operatii sau tratamente care necesita spitalizare.

Am analizat serviciile oferite de abonamentele medicale private existente in piata, precum si serviciile medicale cuprinse in planurile de asigurari de sanatate adresate angajatilor si am ales cele mai bune servicii in cadrul unei polite de asigurare pentru angajati care cuprinde tot ceea ce un angajat si-ar putea dori.

Suntem alaturi de tine daca doresti sa construim pentru tine si pentru angajatii tai o oferta de asigurare de sanatate pentru angajati personalizata care sa includa serviciile medicale pe care doresti sa le oferi angajatilor tai.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.