Parteneriat semnat intre CIGNA GLOBAL IPMI UK si Destine Broker de asigurare

Parteneriat semnat intre CIGNA GLOBAL IPMI UK si Destine Broker de asigurare

CIGNA Global IPMI (CIGNA INTERNATIONAL HEALTH SERVICES) este o societate de asigurari internationala, avand peste 75 milioane de clienti in aproape de 200 tari, acoperind cea mai variata oferta de produse de asigurare de sanatate, viata si accidente persoane.

CIGNA Global IPMI (International Private Medical Insurance) este prezenta local in urmatoarele zone:
– Europa: Belgia, Italia, Olanda, Spania, Elvetia si Regatul Unit – Anglia
– Africa: Kenya si Africa de Sud
– Asia: China, Hong Kong si Malaezia
– America Latina: Chile
– America de Nord: Statele Unite ale Americii SUA

Pe segmentul de asigurari pentru angajati si al asigurarilor de grup sunt furnizorii unor produse unice in lume, destinate corporatiilor multinationale, organizatiilor guvernamentale si interguvernamentale, segmentelor institutiilor cu activitati speciale care, in mod obisnuit, fac parte din capitolul “excluderi” ale asigurarilor de sanatate similare oferite de alti asiguratori.

asigurare CIGNA in Romania broker
asigurare CIGNA in Romania broker

DESTINE Broker de Asigurare a ales sa incheie un parteneriat cu CIGNA, lansand pe piata de asigurari din Romania un produs unic de asigurare de sanatate, alaturi de celelalte produse existente in portofoliul sau, reusind astfel sa isi largeasca oferta de asigurari de sanatate.

Produsul international de asigurare medicala dedicat expatilor – inbound si outbound GLOBAL INDIVIDUAL PRIVATE MEDICAL INSURANCE, este primul produs cu care CIGNA intra pe piata locala de asigurari de sanatate.
Prezentarea oficiala a produsului va avea loc in cadrul unui eveniment organizat pe 3 aprilie 2015.

Aceasta polita de asigurare internationala de sanatate se adreseaza tuturor clientilor din Romania care locuiesc in prezent in alta tara sau pentru cetatenii straini din afara tarii aflati pe teritoriul Romaniei, indiferent de activitatea desfasurata sau de motivul deplasarii dintr-o tara in alta: afaceri, studii, voluntariat, munca etc.

De asemenea aceasta asigurare se adreseaza si companiilor care doresc sa incheie o asigurare pentru angajati, asigurare care beneficiaza de deductibilitate fiscala de 250 euro pe an pentru fiecare angajat.

Polita este modulara, avand trei pachete cu plafoane anuale de acoperire diferite: 1.000.000 USD, 2.000.000 USD si 3.000.000 USD. Indiferent de acest plafon oferit de planul de baza, asigurarea de sanatate ofera acoperire “full cover” pentru afectiunile cronice din categoria cancer, sau pentru alte afectiuni grave, impreuna cu toate procedurile necesare investigarii si tratamentului adecvat integral, cu posibilitatea de reinnoire a politei oricat timp doreste clientul, fara excluderi sau extra prima.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.