Asigurare de 500.000 EUR pentru spitalizare si afectiuni grave

Asigurare de 500.000 EUR pentru spitalizare si afectiuni grave

Iti doresti o asigurare de sanatate cu care sa te poti trata in orice spital privat sau de stat din Romania sau chiar si in Europa, fara batai de cap ?

Asigurarea de sanatate de 500.000 EUR iti ofera acoperire pentru cele mai costisitoare tratamente ale afectiunilor grave si bolilor grave precum Cancerul. Acest tip de asigurare de sanatate a fost creata pentru a te feri de chelutieli medicale neprevazute, asigurarea acopera si costurile unei spitalizari sau ale unei interventii chirurgicale indiferent de spitalul privat sau de stat in care alegi sa te tratezi.

Acest tip de asigurare de sanatate cu acoperire in Europa are un cost incepand de la 70 EUR/luna pentru o persoana cu varsta de 35 de ani. Costul unei asigurari de sanatate cu acoperire de 500.000 EUR se stabileste in functie de varsta, avand un cost de 88 EUR/luna pentru o persoana de 45 de ani.

asigurare medicala internationala de sanatate

CERE OFERTA

Beneficiul de a avea o astfel de asigurare de sanatate cu acoperire internationala este ca poti alege sa te tratezi in orice tara din Europa, la orice spital indiferent ca este un spital privat din Germania sau unul din Austria sau Anglia. Costurile totale ale tratamentului, ale internarii in spital precum si costurile unei interventii chirurgicale sunt acoperite integral de asigurarea medicala de sanatate. Ea cuprinzand chiar si costurile cu medicii, asistentele, consultatiile medicale, investigatiile medicale si alte costuri conexe generate de o imbolnavire care necesita spitalizare.

Asigurarea de sanatate de 500.000 de Euro este constrita de asiguratorul LAMP, planul de asigurare purtand numele de Asigurare Medihelp Esential si este o asigurare de sanatate cu acoperire in Europa. Fata de o asigurare BUPA are acoperiri similare cu pachetul de baza oferit de BUPA insa are un cost mult mai mic, cu aproximativ 60% mai mic.

Cat costa o asigurare de sanatate internationala cu acoperire in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationala pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.