Asigurare BUPA – Planul Worldwide Medical Insurance – Core Cover

Asigurare BUPA – Planul Worldwide Medical Insurance – Core Cover

O asigurare BUPA este modulara si poate fi compusa din mai multe planuri de acoperire. Fiecare client poate decide ce module va contine asigurarea lui de sanatate, practic ce va include planul lui de asigurare BUPA.

Planul principal cu care se incepe construirea unei asigurari de sanatate BUPA este planul de baza. Acesta mai este denumit si Core Cover sau Worldwide Medical Insurance.

Niciun client nu poate decide sa achizitioneze o asigurare BUPA fara sa adauge cel putin planul de baza in asigurarea lui personalizata.

asigurare de sanatate BUPA

Planul de baza al unei asigurari BUPA – Worldwide Medical Insurance, pe care il vom denumit in continuare Core Cover asigura acoperirea oricarui tratament spitalicesc sau care necesita spitalizare, precum si tratamentele si ingrijirile de care ati putea avea nevoie in caz de urgenta sau in cazul unei vizite planificate dinainte.

CERE OFERTA

Tratamentul chirurgical, chirurgia, tratamentul pentru cancer sunt de asemenea incluse in planul de baza de asigurare BUPA. Se acopera totodata costul integral al unei sali de operatie, al medicamentelor si pansamentelor chirurgicale utilizate.

Internarea intr-o sectie de ingrijire intensiva, sau la sectia de terapie intensiva, precum si ingrijirea coronariana sau intr-o unitate cu dependinta ridicata este de asemenea acoperita integral de o asigurare BUPA.

Sunt acoperite integral costurile generate de examinarea de catre un medic specialist precum si investigatiile medicale avansate sau de imagistica avansata precum CT, RMN, sau scanari PET.

In cazul in care veti avea nevoie de un implant protetic sau de implantarea unui aparat, costurile sunt suportate integral de catre o asigurare BUPA prin intermediul acestui plan de baza.

Tratamentul Cancerului este acoperit integral in cazul in care un pacient este diagnosticat cu Cancer dupa achizitionarea unei asigurari BUPA.

Planul de asigurare de sanatate BUPA acopera in limita a 250.000 USD servicii de transplant.

Tot in cadrul planului de baza veti primi incluse si servicii pentru o viitoare nastere pe cale naturala, prin cezariana precum si pentru monitorizarea sarcinii. BUPA ofera acoperire pentru maternitate si nastere doar pentru persoanele care sunt membri mai mult de 24 de luni. Astfel, planul de asigurare BUPA acopera nasterea pe cale naturala si prin cezariana cu o perioada de asteptare de 24 de luni. Un cuplu care si-ar dori sa aiba acoperite aceste costuri printr-o asigurare de sanatate BUPA ar trebui sa ia in calcul incheierea unei astfel de asigurari din timp.

Planul de asigurare BUPA – Worldwide Medical Insurance poate fi achizitionat ca o acoperire independenta sau impreuna cu una sau mai multe dintre urmatoarele optiuni:

Cere acum o oferta personalizata si vezi cat te costa asigurarea BUPA:

CERE OFERTA

BUPA in Romania este oferita prin intermediul unor brokeri de asigurari de sanatate.

HDASIG va ajuta in gasirea acoperirii medicale dorite precum si in construirea planului potrivit de asigurare care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. Oferim consultanta in acest domeniu de peste 5 ani si suntem un important punct de reper pentru clientii care doresc sa afle mai multe despre o asigurare internationala de sanatate sau despre o asigurare BUPA inainte de a incheia o astfel de asigurare.

Cat costa o asigurare BUPA ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.