Asigurare BUPA – Planul Worldwide Medical Plus

Asigurare BUPA – Planul Worldwide Medical Plus – optiune

O asigurare medicala BUPA este modulara si poate fi construita din mai multe planuri de acoperire medicala. Fiecare client poate sa decida ce module va contine asigurarea lui de sanatate pe langa planul de asigurare BUPA de baza, practic poate decide sa ataseze planurlui de baza oricare dintre planurile optionale BUPA.

Planul Worldwide Medical Plus BUPA este planul optional care atasat unei asigurari BUPA ofera acoperire pentru partea de consultatii medicale, investigatii medicale precum si alte servicii medicale de ambulatoriu pe langa acoperirea de spitalizare, tratamente si interventii chirurgicale oferite de planul de asigurare de baza – Worldwide Medical Insurance Bupa.

asigurare de sanatate BUPA

Asigurarea BUPA Medical Plus – outpatient cover ofera o limita anuala de acoperire de 31250 EUR suma in care poti efectua consultatii la medici generalisti sau specialisti, fizioterapie, osteopatie si tratament cu chiropractician.

O asigurare BUPA Medical Plus acopera consultatiile si tratamentele cu terapeuti sau terapeuti complementari precum si onorariile psihiatrilor si psihologilor sau ale unui logoped. Acopera si investigatii medicale precum patologie, raze X, radiografii, imagistica si teste de diagnosticare, maternitate si urmarirea sarcinii im ambulatoriu si servicii de transplant efectuate in ambulatoriu fara spitalizare.

Planul de asigurare BUPA – Worldwide Medical Plus nu poate fi achizitionat ca o acoperire independenta ci doar atasat planului de baza la care se mai pot atasa si una sau mai multe dintre urmatoarele optiuni:

Cere acum o oferta personalizata si vezi cat te costa asigurarea BUPA:

CERE OFERTA

Un cetatean roman poate obtine o asigurare BUPA in Romania prin intermediul unor brokeri de asigurari de sanatate care au o licenta din partea BUPA International UK.

HDASIG va ajuta in gasirea acoperirii medicale dorite precum si in construirea planului potrivit de asigurare de sanatate care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. Oferim consultanta in acest domeniu de peste 5 ani si suntem un important punct de reper pentru clientii care doresc sa afle mai multe despre o asigurare internationala de sanatate, despre o asigurare medicala pentru studii in strainatate sau despre o asigurare BUPA inainte de a incheia o astfel de asigurare.

Cat costa o asigurare BUPA ?

 

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.