Alternative la asigurarea de sanatate BUPA (I)

Alternative la asigurarea de sanatate BUPA (I)

Desi o asigurare BUPA este una dintre cele mai bune asigurari de sanatate din lume, exista alternative la aceasta asigurare medicala BUPA prin intermediul unor companii de asigurari internatinoale concurente care ofera planuri de asigurari de sanatate cu acces la servicii medicale in orice tara din Europa sau chiar din intreaga lume chiar si in SUA.

Una dintre alternativele la o asigurare de sanatate BUPA este oferita de asiguratorul AXA PPP International Health Insurance. O asigurare AXAPPP este un produs de asigurare medicala internationala care ofera servicii de sanatate similare cu asigurarea BUPA.

asigurari alternative la asigurarea bupa

Asigurare AXAPPP in Romania ofera clientilor 4 planuri de acoperire predefinite:
– AXAPPP Standard
– AXAPPP Comprehensive
– AXAPPP Prestige
– AXAPPP Prestige Plus

CERE OFERTA

Asigurare AXAPPP Standard este un plan de asigurare internationala de sanatate care ofera acoperire in cazul unei imbolnaviri sau al unui accident care necesita spitalizare. Fie ca vei avea nevoie de o spitalizare, de o interventie chirurgicala, o procedura chirurgicala minim invaziva, o operatie sau un tratament pentu o boala grava cum e cancerul, planul de asigurare AXAPPP Standard iti ofera o acoperire completa intr-un plafon anual de 900.000 EUR.

Asigurare AXAPPP Comprehensive ofera o limita mai mare de acoperire de 1.900.000 EUR. Pe langa serviciile continute de planul AXA PPP Standard, planul Comprehensive ofera suplimentar si servicii medicale de ambulatoriu, denumite si “outpatient”: consultatii medicale, consultatii medic specialist, medicamente si tratamente medicamentoase, consultatii psihiatrice, vaccinuri, analize medicale, investigatii medicale, imagistica precum si investigatii medicale mai scumpe: Computer Tomograf CT, RMN MRI, scanari PET si teste de diagnosticare PET.

Asigurare AXAPPP Prestige ofera limite de acoperire de 2.550.000 EUR si cateva beneficii suplimentare fata de planul AXAPPP Comprehensive. Suplimentar ofera acoperire pentru sarcina si nastere, si in general ofera niste limite de asigurare mai mari pentru tratamentele care necesita spitalizare precum si pentru serviciile medicale de ambulatoriu (consultatii medicale, investigatii medicale, analize si imagistica – EKG, Ecografii, Mamografii, etc.).

Tarifele pentru o asigurare de sanatate AXAPPP sunt in general mai mici cu 20% pana la 30%. Tariful unei asigurari de sanatate AXAPPP este diferit in functie de varsta asiguratului dar si in functie de tara in care locuieste asiguratul mai mult de 6 luni pe an. Un asigurat care locuieste in Romania va plati mai putin pentru acelasi plan de asigurare fata de un asigurat care locuieste in Germania, Austria sau Anglia UK.

Cat costa o asigurare BUPA ?
Cat costa o asigurare AXAPPP ?
Cat costa o asigurare internationala de sanatate ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.