Asigurare de sanatate BUPA – Worldwide Wellbeing

Asigurare de sanatate BUPA – Worldwide Wellbeing

Optiunea Worldwide Wellbeing oferita de o asigurare de sanatate BUPA oricarui client care a achizitionat deja planul de asigurare de baza BUPA Core Cover. Optiunea este un pachet de preventie care este conceput pentru a va ajuta sa va mentineti starea de sanatate si sa va protejati de viitoare imbolnaviri.

Asigurarea BUPA – Worldwide Wellbeing – cuprinde investigatii si imagistica medicala, screening medical care poate descoperi din timp o boala sau o afectiune precum cancerul.

Planul de preventie al acestei asigurari de sanatate cuprinde acoperire stomatologica, tratamente dentare si oftalmologice care pot juca un rol important in mentinerea sanatatii dumneavoastra identificand din timp problemele care stau la baza aparitiei unor afectiuni precum cancerul de gura, diabetul sau problemele grave de vedere. Cu cat o afectiune este identificata si diagnosticata mai devreme cu atat mai mari sunt sansele de vindecare si cu atat mai rapid va veti putea trata pentru a redeveni sanatos.

asigurare de sanatate BUPA

O asigurare medicala BUPA – Worlwide Wellbeing – pachet optional de preventie, nu poate fi achizitionat ca plan de asigurare de sanatate independenta ci doar atasat planului de baza la care pot fi atasate si una sau mai multe dintre optiunile de mai jos:

Plan de baza – BUPA Worlwide Medical Insurance
Plan 2 – BUPA Worldwide Medical Plus (plan optional)
Plan 3 – BUPA Worldwide Medicines and Equipment (plan optional)
Plan 4 – BUPA Worldwide Wellbeing (plan optional)
Plan 5 – BUPA Worldwide Air Evacuation (plan optional)

Cere acum o oferta personalizata si vezi cat te costa asigurarea BUPA:

CERE OFERTA

Un cetatean roman poate obtine o asigurare BUPA in Romania prin intermediul unuii broker de asigurari de sanatate care au o licenta din partea BUPA International UK.

HDASIG Asigurari de Sanatate, va ajuta in gasirea acoperirii medicale dorite precum si in construirea planului potrivit de asigurare de sanatate care sa aiba un cost optim in raport cu beneficiile dorite. Oferim consultanta in acest domeniu de peste 5 ani si suntem un important reper pentru clientii care doresc sa afle mai multe despre o asigurare internationala de sanatate, despre o asigurare medicala pentru studii in strainatate sau despre o asigurare BUPA inainte de a decide sa incheie efectiv o astfel de asigurare medicala.

Cat costa o asigurare BUPA ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari medicale internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.