Cat costa o asigurare medicala internationala de sanatate ?

O asigurare medicala internationala de sanatate iti ofera acces in orice spital sau clinica privata din strainatate, fie ca doresti sa te tratezi in Europa sau International in orice tara din lume.

Principalul beneficiu pe care ti-l ofera asigurarea medicala internationala de sanatate este ca iti ofera libertate deplina in alegerea tarii in care doresti sa te tratezi, a clinicii sau spitalului privat precum si a medicului.

asigurare medicala internationala de sanatate

PRET ASIGURARE

Orice interventie chirugicala sau tratament de care vei avea nevoie in viitor ar putea fi acoperit integral de o asigurare medicala internationala, astfel incat tu sa nu fi nevoit sa platesti contravaloarea serviciilor medicale de care vei avea nevoie.

Este important de mentionat ca este recomandat ca starea ta actuala de sanatate sa fie cat mai buna pentru a obinte un pret asigurare medicala internationala cat mai mic.

Costul unei asigurari medicale internationale de sanatate poate incepe de la aproximativ 60-70 de euro lunar. Pretul pentru o asigurare medicala internationala putand ajunge si la peste 200 de euro lunar pentru o asigurare medicala internationala cu acoperire completa.

Puteti incheia rapid asigurarea medicala internationala prin HDASIG. Avem o experienta vasta in industria asigurarilor de sanatate si iti oferim consultanta gratuita inainte de achizitionarea oricarei asigurari internationale de sanatate, asigurari medicale internationale sau asigurari de sanatate internationale, cum e asigurare BUPA sau asigurare CIGNA.

Prin noi beneficiezi de cele mai mici costuri pentru orice asigurare medicala internationala de sanatate.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare medicala internationala de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Comments (2)

Bedros

A m varsta de 69 de ani si ma intereseaza o asigurare international de sanatate preferabil bupa

Buna ziua, sigur, va ajutam cu placere, v-am raspuns pe email.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.