Asigurare de sanatate cu acoperire internationala

Asigurare de sanatate cu acoperire internationala

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem acces la servicii medicale si la medici cat mai buni. Ne dorim ca atunci cand va fi cazul sa putem apela la cei mai buni medici, fie ca sunt din Romania sau din strainatate pentru ca diagnisticul pus sa fie cel corect si serviciile medicale sa fie la cele mai inalte standarde.

Ne dorim ca in clinica in care facem analizele, si investigatiile medicale sa fim tratati cu respect si cu cele mai bune aparate medicale, astfel incat rezultatele analizelor sa fie corecte si clare, pentru ca diagnosticul pus de medic sa unul bun.

In cazul in care un medic ne recomanda sa efectuam un tratament ne dorim ca acest tratament sa fie unul bun, astfel incat sa ne vindecam in cel mai scurt timp.

Atunci cand ne este pus un diagnostic si ne este recomandata efectuarea unei interventii chirurgicale, ne dorim sa fim internati intr-un sital privat, curat si dotat la standarde europene.

Ne dorim ca operatia chirurgicala sa fie efectuata de cei mai buni medici din strainatate cu experienta si cu cat mai multe proceduri efectuate cu succes in trecut.

O asigurare AXAPPP va poate feri de cheltuieli neprevazute in cazul unei probleme medicale neasteptate daca a fost incheiata din timp. O asigurare de sanatate AXAPPP ofera acces in spitalele private din Europa precum si in spitalele private din intreaga lume.

asigurare de sanatate internationala
asigurare de sanatate internationala

Cei care isi doresc sa aiba acces la astfel de servicii medicale, isi pot incheia o asigurare de sanatate internationala.

Cu o asigurare internationala de sanatate poti accesa orice spital privat sau de stat de oriunde din lume. Singura conditie este sa ai incheiata asigurarea de sanatate inainte ca imbolnavirea sa aiba loc. Altfel spus, poti accesa orice serviciu cuprins in asigurarea de sanatate internationala doar daca imbolnavirea sau conditia medicala nu exista inaintea incheierii adigurarii.

O asigurare de sanatate internationala include servicii medicale de ambulatoriu, numite si Outpatient cover, care includ consultatii medicale, investigatii, analize si imagistica medicala. Totodata intr-o asigurare medicala internationala sunt cuprinse si serviciile de spitalizare, interventii chirurgicale precum si tratamentele medicale si investigatiile necesare pe perioada spitalizarii, denumite Inpatient cover.

Stundentii care studiaza in strainatate ar trebui sa ia in calcul incheierea unei astfel de asigurari internatinoale de sanatate pentru ca in cazul unei imbolnaviri sa poata avea acces la cele mai bune servicii medicale gratuit.

Cetatenii romani plecati la munca in strainatate sau cetatenii romani aflati pe teritoriul unor tari ca Germania, Danemarca, Olanda, Belgia, Italia, Spania, Franta, precum si cei aflati in alte tari din Europa ar fi recomandat sa detina o asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala sau cel putin cu acoperire in Europa.

Cere oferta

Un consultant HDASIG va poate ajuta cu informatii detaliate precum si cu raspunsuri la intrebarile care apar atunci cand decideti sa incheiati o astfel de asigurare internationala de sanatate.

Pentru a incheia o astfel de asigurare de sanatate cu acoperire internationala in primul rand trebuie sa solicitati o oferta personalizata. Tarifele difera in functie de varsta fiecarei persoane precum si in functie de tara in care locuieste mai mult de 6 luni pe an.

Dupa analizarea ofertei si conditiilor de asigurare, urmeaza sa completati o cerere de asigurare (application form) care cuprinde si un chestionar medical.

Dupa ce asiguratorul analizeaza cererea de asigurare, va decide si va comunica viitorului asigurat (clientului) in ce conditii ii poate oferi o asigurare de sanatate cu acoperire internationala. Daca asiguratul accepta conditiile propuse de asigurator, se va emite polita de asigurare de sanatate impreuna cu cardul de asigurare.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru studii in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pentru studii pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.