Cum functioneaza o asigurare de sanatate privata?

Cum functioneaza o asigurare de sanatate privata?

O asigurare de sanatate privata functioneaza dupa urmatorul principiu:

“Sa ai acces la serciviile medicale de care ai nevoie atunci cand ai nevoie.”

Odata cu emiterea politei vei primi un card de sanatate inscriptionat cu numarul politei tale, numele, prenumele si cnp-ul tau si un numar de telefon de call-center disponibil 24/7.

asigurare de sanatate - evaluare medicala
asigurare de sanatate – evaluare medicala

Pasul 1 – Suni la Call-Center

In cazul in care te imbolnavesti, sau se intampla o problema medicala primul pas este sa suni la numarul de call-center pentru a-ti face o programare la medicul generalist sau la specialistul care iti poate evalua si trata afectiunea de care suferi.

Pasul 2 – Te programezi la medic

Call-centerul va stabili impreuna cu tine spitalul, doctorul si ora la care poti merge la consultatie pentru a te putea consulta si trata.

Pasul 3a – Asiguratorul plateste costurile catre clinica privata

Daca vei merge in reteaua de clinici private partenere ale asiguratorului nu vei fi nevoit sa platesti costul consultatiei sau ale analizelor recomandate de medic, toate aceste costuri fiind platite de catre asigurator direct catre clinica sau spitalul privat in care te-ai tratat.

Pasul 3b – Decontarea ulterioara, recuperarea sumei cheltuite in spital

In cazul in care spitalul ti-a emis o factura sau o chitanta pe care ai platit-o, va trebui sa completezi formularul de despagubire pentru ca asiguratorul sa iti returneze suma cheltuita de tine. Este o procedura simpla si despagubirea are loc rapid daca depui toate documentele cerute de asigurator pentru despagubire (cerere despagubire, factura in original, copie buletin, copie polita).

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare de sanatate.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.