Beneficiile unei Asigurari de Sanatate pentru angajati

Beneficiile unei Asigurari de Sanatate pentru angajati

O asigurare de sanatate pentru angajati poate oferi multiple beneficii deductibile si nu numai atat angajatorului cat si angajatilor acestuia.

Fie ca vorbim de o cu acoperire pe teritoriul Romaniei, sau de o asigurare de sanatate internationala sau de o asigurare de viata si protectie pentru angajati, oricare dintre acestea aduc mutiple beneficii angajatorului ajutand la motivarea angajatilor, fidelizarea acestora si recunoasterea valorii, contribuind totodata si la reducerea costurilor prin prisma deductibilitatii fiscale si regimului fiscal special pe care il au aceste tipuri de asigurari pentru angajati.

asigurari pentru angajati - HDASIG 7

Asigurarea de viata, asigurarea de accidente si asigurarea de protectie pentru angajati ofera un sprijin financiar angajatului in cazul unor evenimente neprevazute cum ar fi decesul, invaliditatea, incapacitatea temporara de munca si accidentele de munca, imbolnaviri grave, cancer, atac cerebral, infarct, paralizie, etc.

O le va oferi angajatilor acces la servicii medicale complete si acoperite integral. Pachetele de asigurari pentru angajati pot fi de la cele mai simple care includ doar consultatii si analize medicale, pana la cele mai complexe asigurari de sanatate pentru angajati care cuprind pe langa consultatii si analize, investigatii complexe si costisitoare (RMN, EKG, Ecografii, colonoscopii, colposcopii, imagistica avansata), acoperirea integrala a spitalizarii intr-un spital privat, acoperirea costurilor in cazul unei interventii chirurgicale in clinicile private din Romania.

asigurare de sanatate pentru angajati” href=”https://hdasig.ro/marketing/asigurare-de-grup-c”>Cere oferta

O asigurare de sanatate internationala va cuprinde pachete de acoperiri mult mai acoperitoare incluzand consultatii, investigatii, analize, spitalizare si interventii chirugicale, tratamente pentru boli grave pe durate lungi, tratamentul unor afectiuni grave atat pe teritoriul Romaniei cat si in spitalele private din Europa sau chiar din intreaga lume. Toate cheltuielile medicale fiind suportate de catre compania de asigurari si decontate direct catre clinica privata in care angajatul alege sa se trateze.

Aceste asigurari de sanatate pentru angajati sunt deductibile de la plata impozitului pe venit si de la plata contributiilor sociale pentru angajator in limita a 250 de euro pe an pentru fiecare angajat.

O astfel de asigurare este mult mai acoperitoare decat un abonament medical oferit de o clinica privata si poate oferi acoperiri complete si fara coplata din partea angajatului in cazul unei probleme medicale, serviciile medicale fiind acoperite integral de catre asigurare si asigurator.

Pe scurt, o asigurare de sanatate pentru angajati este usa de acces catre orice medic din Romania sau Europa oferind conditii speciale de spitalizare, ingrijire medicala, tratament si interventii chirurgicale atunci cand angajatii au nevoie de astfel de servicii.

Iti suntem alaturi daca doresti sa iti configurezi o , sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare pentru angajati.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi de care ai nevoie !

asigurare de sanatate pentru angajati” href=”https://hdasig.ro/cere-detalii/asigurare-pentru-angajati”>Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.