Cum se plateste o asigurare de sanatate ?

Cum se plateste o asigurare de sanatate ?

Deoarece tot mai multi clienti intreaba cum anume pot plati o asigurare de sanatate, vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza la aceasta intrebare.

Dupa ce ai luat decizia de a incheia o asigurare de sanatate si dupa ce ai ales un plan potrivit nevoilor tale care sa acopere eventualele probleme de sanatate care pot aparea, urmatorul pas pe care va trebui sa-l faci este sa completezi chestionarul de asigurare numit si “application form”.

La finalul cererii de asigurare vei fi intrebat despre modalitatea si frecventa cu care doresti sa achiti aceasta asigurare de sanatate pe care doresti sa o inchei.

O asigurare de sanatate iti ofera posibilitatea sa achiti prima de asigurare, adica costul ei anual, in mai multe variante, legate de modalitatea efectuarii platii precum si legate de frecventa platilor.

cum se plateste o asigurare de sanatate (1)
cum se plateste o asigurare de sanatate (1)

In ceea ce priveste frecventa platilor, o asigurare de sanatate internationala poate fi achitata intr-o singura transa anuala, ceea ce inseamna ca asiguratul va beneficia de o reducere datorita platii integrale.
– in doua transe semestriale (de 2 ori pe an) ceea ce inseamna ca va plati putin mai mult decat cel care a decis sa plateasca anual
– in patru transe trimestriale (de 4 ori pe an) cu un cost anual mai mare decat cel semestrial
– in 12 transe lunare (de 12 ori pe an) cu un cost anual mai mare decat cel trimestrial

Posibilitatea de a plati o asigurare de sanatate in 12 transe este acceptata de majoritatea asiguratorilor desi cele mai intalnite plati alese de clienti sunt trimestriale, semestriale sau anuale.

Daca analizam modalitatea de plata, o asiguare de sanatate internationala poate fi platita astfel:

– prin transfer bancar in contul asiguratorului (clientul suportand toate comisioanele transferului bancar)
– prin plata la ghiseu bancar in contul asiguratorului (clientul suportand comisioanele interbancare)
– prin plata cu cardul (fara comisioane din partea clientului)

Cea mai intalnita metoda de plata a unei asigurari de sanatate este plata cu cardul, clientul permitandu-i asiguratorului sa ii taxeze cardul la termenele / scadentele stabilite in polita de asiguare de sanatate.

Cat costa o asigurare internationala de sanatate ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala care ti se potriveste !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.