Asigurare de sanatate BUPA in Romania

In timp ce cu un abonament medical vei avea acces la servicii medicale de preventie in Romania, cu o asigurare de sanatatate BUPA poti beneficia de acoperire pentru operatii, tratamente si terapie pentru CANCER in toate spitalele lumii.

Romanii care sunt satui de lipsurile din spitalele de stat si de perioadele lungi de asteptare cand au nevoie de servicii medicale, se orienteaza catre sectorul de servicii medicale private si implicit catre o asigurare privata de sanatate.

asigurare de sanatate BUPA1

PRET ASIGURARE BUPA

Unii prefera sa plateasca din buzunar contravaloarea serviciilor medicale de care au nevoie. Daca ne luam insa dupa numarul tot mai mare de asigurari de sanatate incheiate in ultimii ani, constatam ca scade numarul celor care aleg sa plateasca serviciile medicale din propriul buzunar, cu atat mai mult cu cat valoarea serviciilor medicale private este tot mai ridicata.

O asigurare BUPA este o asigurare internationala de sanatate din ce in ce mai cunoscuta romanilor pentru ca ofera o acoperire de peste 1 milion de euro pentru tratamente si le ofera libertatea de a alege spitalul in care doresc sa se trateze, fara a-i lega de un spital anume sau de o retea medicala privata.

Cu o asigurare de sanatate internationala BUPA te tratezi oriunde, in orice tara, in orice spital privat, la orice medic, fara sa-ti faci griji de valoarea serviciilor medicale de care ai nevoie.

Cat costa o asigurare BUPA ?

Astfel pretul unei asigurari BUPA in Romania poate incepe de la aproximativ 80-100 EUR/luna insa pretul final pentru o asigurare de sanatate BUPA se stabileste in functie de starea actuala de sanatate a persoanei care incheie asigurarea, tinand totodata cont de varsta actuala, istoricul medical si riscul de imbolnavire la care este expus in prezent.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare BUPA ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE BUPA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.