Asigurare de sanatate Sanador cu acces la cel mai mare spital din Romania

Asigurare de sanatate Sanador

Spitalul Sanador este situat in Bucuresti si cei mai multi clienti aleg sa se trateze aici pentru ca gasesc toate specialitatile medicale si chirurgicale, unele dintre specialitati efectuandu-se doar aici fara a mai fi gasie in vreun alt spital privat din Romania.

Asigurare Sanador – acces la cel mai mare spital mutidisciplinar din Romania

Avand o suprafta de 23.000 mp si o capacitate de peste 400 de paturi, Sanador Bucuresti este cel mai mare spital multidisciplinar din Romania in care se asigura tratament in caz de urgenta.

asigurare de sanatate Sanador
asigurare privata de sanatate
Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Prin intermediul unei polite de asigurare de sanatate Sanador beneficiezi de acces in spitalul privat fara costuri suplimentare, serviciile medicale fiind acoperite de catre asigurarea de sanatate.

In cadrul spitalului se pune accent pe procedurile si tehnicile chirurgicale minim invazive, aici fiind totodata disponibile si alte tipuri de specialitati chirurgicale, inclusiv cele pediatrice. De asemenea sunt disponibile si specialitati medicale de tipul Cardiologie Interventionala, Radiologie Interventionala si Endoscopie Interventionale.

In cadrul Spital Sanador sunt 14 linii de garda disponibile 24h din 24 7 zile pe saptamana: Neurologie, Cardiologie, ATI, Pediatrie, Obstretica-ginecologie, Neonatologie, Chirugie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, radiologie conventionala, computer tomografie, ecografie, laborator, medicina de urgenta.

In ceea ce priveste numarul cadrelor medicale, in Spitalul sanador sunt 700 de angajati si pe langa acestia spitalul privat colaboreaza cu peste 600 de medici.

Asigurare Sanador – investigatie RMN 3T prin MAgnetom Skyra 3 Tesla

Printr-o asigurare de sanatate Sanador ai acces la toate aceste servicii, precum si la medicii sau colaboratorii din cadrul spitalului privat, inclusiv la cel mai nou echipament de RMN 3T prin intermediul aparatului Magnetom Skyra 3 Tesla cu ajutorul caruia se efectueaza investigarea prin Rezonanta Magnetia 3T.

Este important de stiut ca in Sanador se gaseste cel mai inovator aparat de imagistica la nivem mondial si anume echipamentul de rezonanta magnetica Magnetom Skyra 3 Tesla. Acesta este cel mai sofisticat si puternic scanner pentru corpul uman creat pana acum, stabilind un nou standard de eficienta in domeniul imagisticii medicale. Prin intermediul acestei tehnologii foarte avansate si datorita campului magnetic foarte puternic, investigarea prin Rezonanta Magnetica 3T permite identificarea celor mai fine leziuni din corp, chiar si a celor cu o dimensiune de 2 mm, aceasta posibilitate nefiind intalnita la alte investigatii RMN.

Incheie astazi o asigurare de sanatate Sanador si toate serviciile de mai sus vor fi acoperite fara ca tu sa mai ai vreun extra cost atunci cand te imbolnavesti si ai nevoie de servicii medicale care sunt costisitoare.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate Sanador pentru tine sau membrii familiei?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.