Despre asigurarea BUPA: Ce iti ofera BUPA ?

Despre asigurarea BUPA: Ce iti ofera BUPA ?

BUPA a fost si este considerata o asigurare de sanatate din segmentul de lux de o perioada lunga de timp, datorita serviciilor medicale de calitate oferite de aceasta precum si datorita pretului si tarifelor pe care le are acest tip de asigurare medicala.

Deoarece asiguratorul international isi doreste sa ofere clientilor de pretutindeni posibilitatea de a incheia o asigurare BUPA, asigurare de sanatate cu acoperire internationala, calitatea serviciilor medicale se reflecta si in tariful pe care aceasta asigurare internationala de sanatate il are.

Compania BUPA este o companie internationala cu sediul in Anglia (UK) care ofera produse de asigurare internationala de sanatate clientilor din intreaga lume, cu tarife adaptate fiecarei zone geografice si cu posibilitatea de a te trata in orice spital privat din Europa sau de oriunde din lume.

asigurare de sanatate BUPA
asigurare de sanatate BUPA

Serviciile medicale cuprinse in aceasta asigurare sunt complexe, asigurarea acoperind cheltuielile de spitalizare, interventiile chirurgicale precum si tratamentele unor boli grave in orice spital privat sau de stat din Europa sau intreaga lume in functie de dorinta clientului.

O asigurare BUPA este customizabila, astfel in functie de pachetul ales, clientul poate opta ca pe langa serviciile de spitalizare si interventii chirurgicale sa aiba incluse si servicii medicale de ambulatoriu, outpatient, precum: consultatii medicale, investigatii medicale, analize medicale, imagistica medicala, CT, RMN, PET, ecografii, EKG, etc.

Suplimentar se poate atasa si pachetul de preventie care ofera clientilor posibiltiatea efectuarii unui control preventiv, sau pachete care sa acopere eventuale cheltuieli cu medicamente sau echipamente medicale (carje, scaune cu rotile, s.a.).

Una dintre cele mai importante si mai des alese optiuni fiind optiunea de evacuare medicala, care ofera transport cu ambulanta privata, sau ambulanta aeriana in cazul in care clientul are nevoie sa fie transportat la cel mai apropiat spital sau la cea mai apropiata unitate medicala unde i se poate oferi tratamentul necesar.

Un aspect important de mentionat este faptul ca BUPA in Romania este prezenta in intermediul unor brokeri BUPA sau prin intermediul unor consultanti BUPA. O astfel de asigurare internationala de sanatate poate fi achizitionata prin intermediul unui consultant BUPA fara a beneficia de un cost mai mare decat cel oferit direct de asiguratorul din UK.

Unii o mai numesc si asigurare BUBA, desi numele corect al asiguratorului este BUPA.

Cat costa o asigurare BUPA ?

Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale BUPA, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.