Asigurare de sanatate la Sanador – cu acoperire completa

Asigurare de sanatate la Sanador – cu acoperire completa

Pentru ca stim cat de important este sa te simti protejat si sa stii ca poti apela la cele mai bune servicii medicale in cazul unei imbolnaviri, HDASIG iti ofera o asigurare de sanatate de inalta calitate, customizabila in functie de nevoile tale, pentru a-ti veni in ajutor cu un produs care sa acopere ceea ce tu pretuiesti cel mai mult.

Atunci cand iti doresti sa ai acces la servicii medicale la standarde europene in Romania alegi serviciile oferite de un spital privat sau de o clinica privata. Asigurarea de sanatate in Sanador are o acoperire completa si complexa. O asigurare de sanatate poate acoperi o nastere in spitalul Sanador prin decontarea ulterioara a cheltuielilor efectuate de mama in Sanador. Aceasta asigurare de nastere in Sanador oferind acoperire de peste 1.200 euro pentru o nastere in Sanador.

asigurare privata de sanatate

O asigurare de sanatate in Sanador ofera acces la servicii medicale complexe, incluzand urmatoarele:
– Consultatii medic specialist
– Analize uzuale
– Analize de laborator, radiografii, scanare si imagistica medicala
– Teste de diagnosticare
– Investigatii detaliate si complexe
– Imagistica avansata (CT, RMN, PET pe parcursul internarii in spital, al internarii de o zi sau chiar si in ambulatoriu)
– Tratament chirurgical
– Tratament de urgenta fara internare
– Onorariile medicilor
– Medicamentele prescrise de medic
– Fizioterapie
– Spitalizare si ingrijire medicala (rezerva privata chiar si pentru o internare de o zi)
– Interventii chirurgicale (incluzand anestezia si costul salii de operatie)
– Chirugie reconstructiva in urma unui accident
– Onorariile specialistilor, medicilor, ale terapeutilor si ale asistentelor
– Oncologie
– Managementul afectiunilor cronice
– Transplantul de organe
– Servicii de ambulanta
Nastere in Spitalul Sanador
– Nastere prin cezariana la Sanador

Suplimentar o asigurare de sanatate acopera si urmatoarele servicii:
– Evacuarea si transferul medical de urgenta catre un alt spital din Europa
– Tratamentul de urgenta in afara Europei, pe parcursul unei calatorii de maxim 30 de zile
– Cazarea parintelui (pentru copilul asigurat cu varsta sub 16 ani)
– Repatrierea ramasitelor pamantesi in cazul unui deces in afara Romaniei

Avantajele unei asigurari de sanatate Sanador sunt urmatoarele:

– Iti permite sa alegi pachetul care se potriveste cel mai bine situatiei si nevoilor tale actuale, oferindu-ti astfel posibilitatea de a-ti configura flexibil acoperirea oferita de asigurarea de sanatate.

– In functie de optiunea aleasa de tine, produsul poate sa ofere acoperire doar pentru partea de spializare, interventii chirurgicale si tratarea afectiunilor mai grave, sau poate include si partea de ambulatoriu, consultatii, investigatii, analize, etc.

– Beneficiezi de decontare rapida a cheltuielilor medicale efectuate in cadrul spitalului privat pe baza documentelor medicale justificative putand opta chiar si pentru decontarea cheltuielilor de catre asigurator direct catre spital fara ca tu sa fii nevoit sa scoti vreun ban din buzunar.

– Acoperirea este valabila atat pe teritoriul Romaniei cat si in alte tari din Euorpa, atat in clinici de stat cat si in clinici si spitale private oferind servicii similare cu o asigurare de sanatate in Germania, asigurare de sanatate in Austria, asigurare de sanatate in Belgia, asigurare de sanatate in Olanda, asigurare de sanatate in Norvegia, indiferent de tara in care a avut sau are loc imbolnavirea sau accidentul.

– Cu o asigurare de sanatate beneficiezi de protectie completa pe parcursul a 24 de ore pe zi timp de 7 zile pe saptamana atat tu cat si sotia si copiii dependenti sau alti membri pe care ii poti include in asigurarea ta la inceperea asigurarii.

– Permite accesul la orice serviciu medical, acoperind si tratamentul afectiunilor cronice viitoare, cele pre-existente nefiind acoperite.

– Nu esti ingradit la o retea de parteneri medicali pentru accesarea serviciilor medicale, poti sa alegi tratamentul in orice clinica doresti.

– Raportul dintre beneficiile si costurile oferite de asigurarea de sanatate este unul foarte competitiv.

Cat costa o asigurare de sanatate care iti ofera acces la serviciile medicale in Sanador ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa incheie asigurarea de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarile de sanatate, inclusiv informatii legate de pret asigurare de sanatate prin consultantii nostri.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Comments (15)

INFO: We are a married couple, I am Italian 27 years old and my wife Brazilian 21 years old with permis de sedere. We need health insurance that covers us in Romania for both emergencies and serious illnesses like tumors, etc… but even pregnancy or other health situations. We will travel between Brazil, Italy and Europe for 3-4 months of the year, the rest of the time we will be in Bucharest. We’d like a complete abonament medical to cover everything needed. Right now we are both very healthy and without any health problem. Thank you!

Hello, I will gladly help you both. Please check you email as I already send you more details there.

Preda

Dacă am asigurare la Sanador beneficiez si de alte centre de sănătate ca de exemplu Medlife.Sante etc. Sau trebuie doar la dva mulțumesc.

Buna ziua, cu asigurarea privata de sanatate prin HDASIG beneficiati de acces atat in SANADOR cat si in orice alta clinica privata, beneficiind totodata de decontarea cheltuielilor medicale efectuate in clincile din afara retelei asigurarii private.

Bran Adriana

Bună ziua! Daca sunt angajata la Carrefour vulcan am o asigurare de sănătate de 1000 ron cum se procedează imi fac programare si cand vin specific că sunt angajat Carrfour?

Buna ziua, in momentul in care faceti programarea mentionati ca sunteti asigurata la asiguratorul la care sunteti asigurata si mentionati totodata numele angajatorului. Cei de la receptie ar trebui sa va poata identifica dupa datele personale in sistem.

Lupea Maria

Va rog sa imi trimiteti o oferta de pret care sa includa si asigurarea unui nou nascut. Ne intereseaza acoperirea costurilor cu o spitalizare, interventii chirurgicale si alte cheltuieli medicale, dorim o varianta de asigurare cat mai complecta

HDASIG

Am trimis pe emailul dumneavoastra informatiile detaliate si detaliile necesare pentru a va putea trimite o oferta personalizata in cel mai scurt timp. Asigurarea de sanatate va acopera costurile cu o eventuala spitalizare, cu o interventie chirugicala si celelalte cheltuieli medicale cu tratamentele recomandate de medic. Doriti sa vedeti si o oferta de asigurare de sanatate pentru familie ?

Valentin Coros

Imi puteti trimite si mie o oferta de asigurare la sanador pentru o familie formata din parinti si 2 copii ? Va rog sa includeti si servicii de pediatrie

HDASIG

Va rog sa gasiti pe email oferta de asigurare la sanador care acopera intreaga familie, cuprinzand atat parintii cat si copiii. Am inclus in oferta trimisa si servicii de pediatrie pentru copii.

Elisabeta Soptelea

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine aceasta asigurare medicala privata totala pentru o familie cu 3 adulti si 2 copii.
Multumesc

Buna ziua, v-am raspuns pe email.

Adrian Valean

Ma intereseaza aceasta asigurare de sanatate in Sanador daca acopera spitalizarea si interventiile chirurgicale in spitalul sanador. Puteti sa imi trimiteti va rog o varianta care sa ofere si consultatii medicale ?

HDASIG

Asigurarea de sanatate care ofera acoperire si in Sanaodr functioneaza similar unui abonament medical acoperind consultatiile medicale, analizele uzuale sau investigatiile detaliate recomandate de un medic. De asemenea acopera si costurile unei spitalizari si cele ale unei operatii efectuate in cadrul spitalului Sanador. V-am trimis pe email detaliile si informatiile solicitate

Tamara GIURGIU

Doresc informatii despre pretul unei asigurari de sanatate. sunt nascuta pe 31.10.1955

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.