Asigurare de sanatate pentru companii 50-100 de angajati

O companie cu un numar de 50 de angajati pana in 100 de angajati care doreste sa ofere angajatilor o asigurare de sanatate privata are la dispozitie mai multe solutii in materie de asigurari de sanatate pentru angajati.

Companiile cu peste 50 de angajati pot opta pentru incheierea unei asigurari private de sanatate cu acoperire in Romania la cele mai importante clinici si spitale private: Regina Maria, Sanador, Medicover, Anima, Synevo, etc.

asigurari pentru angajati - companii

CERE OFERTA

Pentru firmele care isi doresc sa le ofere angajatilor o asigurare de sanatate privata cu acoperire internationala, pentru ca angajatii sa poata apela la serviciile oferite de clinicile si spitalele private din strainate, din Europa sau chiar din intreaga lume, au la dispozitie asigurarea de sanatate cu acoperire internationala pe care o pot achizitiona prin intermediul HDASIG.

O asigurare de sanatate privata cu acoperire internationala ofera acces la orice spital privat din Europa precum si in spitalele si clinicile private din Romania, oferind angajatului libertatea de a alege clinica si medicul la care doreste sa se trateze.

Exista si pachete de asigurari private de sanatate pentru angajati care completeaza un abonament medical privat fara a se suprapune cu serviciile cuprinse in abonamentul medical privat. Aceste asigurari private de sanatate pentru angajati pot fi achizitionate de catre companii (persoane juridice) atat pentru angajatii proprii, cat si pentru membrii familiei angajatilor (dependenti).

Costul unei asigurari private de sanatate pentru angajati este flexibil si se stabileste impreuna cu angajatorul. Pretul unei asigurari de sanatate pentru angajati este influentat de factori precum: numarul de angajati, domeniul de activitate al companiei si al angajatilor, varsta fiecarui angajat, impartirea pe sexe.

Angajatorul poate opta pentru pachete diferite pentru fiecare grupa de angajati (Top Management, Middle Management, Tesa, Vanzari, Muncitori, Dependenti, etc.), pachetele de asigurari medicale private pentru angajati sunt customizabile si flexibile.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.