HDASIG – Broker asigurari de sanatate pentru angajati

Ca broker de asigurari de sanatate HDASIG este in permanenta legatura cu asiguratorii din Romania si cu cei mai importanti asiguratori internationali pentru a putea oferi clientilor cele mai noi informatii din domeniul asigurarilor precum si cele mai potrivite produse de asigurari de sanatate.

Necesitatile specifice ale fiecarui client persoana fizica precum si cerintele specifice ale fiecarei companii sunt pentru noi punctul de plecare inainte de a construi si negocia o oferta de asigurare de sanatate cu asiguratorii.

HDASIG este brokerul de asigurari de sanatate care da valoare produselor de asigurari de sanatate pentru angajati prin serviciile aditionale oferite fiecarei companii care devine clientul nostru. Pentru fiecare polita de asigurare de sanatate pentru angajati, HDASIG ofera suplimentar serviciul de asistenta in caz de dauna, serviciul de rezolvare a daunei si rambursarea rapida a banilor cheltuiti precum si consultanta oferita angajatilor pentru utilizarea politei de asigurare de sanatate.

asigurari de sanatate pentru angajati - HDASIG

CERE OFERTA

Noi pornim de la premisa ca angajatii sunt cea mai de pret resursa pentru o companie. De aceea oferim fiecarei companii know-how-ul acumulat in domeniul asigurarilor de sanatate in ultimii 6 ani ca broker de asigurari si oferim consultanta pentru alegerea si customizarea produsului potrivit astfel incat sa se muleze cat mai bine pe nevoile companiei si ale angajatilor.

Stim ca bugetul este un punct important si de aceea tinem cont intotdeauna de
disponibilitatea financiara a companiei si de bugetul alocat pentru o asigurare de sanatate pentru angajati.

Planurile de asigurari medicale oferite de HDASIG se incadreaza in limita de deductibilitate pentru beneficiile oferite angajatilor. O asigurare de sanatate oferita angajatilor este deductibila in limita a 400 EUR pe an pentru fiecare angajat.

Intelegem nevoia companiei, sustinem initiativa de a oferi o asigurare de sanatate ca beneficiu angajatilor, construim solutii personalizate de asigurari de sanatate, asigurari de viata si asigurari de accidente pentru angajati.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.