Asigurare de sanatate pentru angajatii companiilor din strainatate

Daca detii o companie cu angajati care isi desfasoara activitatea in afara tarii iti recomandam sa iei in calcul cat mai curand incheierea unei asigurari pentru angajati.

O asigurare pentru angajatii companiilor care muncesc in strainatate poate acoperi atat accidentele pe care le pot suferi angajatii, imbolnavirile unui angajat dar si pagubele sau ranirile pe care angajatii le pot produce in cadrul activitatii pe care o desfasoara ca angajati.

Am construit un pachet complet de asigurare pentru angajati care poate acoperi tot ceea ce are nevoie o companie care isi desfasoara activitatea in strainatate:
asigurare de sanatate pentru angajati
– asigurare de accidente pentru angajati
– asigurare pentru pagubele pe care le pot produce angajatii
– asigurare pentru raspunderea angajatilor fata de terti

asigurare medicala pentru angajati

Avand o experienta de peste 7 ani in industria asigurarilor pentru angajati va stam la dispozitie pentru a obtine si negocia pentru dumneavoastra cele mai bune asigurari pentru angajati atat pentru angajatii care muncesc in strainatate cat si pentru angajatii companiilor din Romania.

In portofoliul nostru de clienti se regasesc companii romanesti cu angajati in strainatate care isi desfasoara activitatea in tari din Europa precum Italia, Spania, Belgia, Olanda, Franta, Elvetia, Olanda, Danemarca, Portugalia, Austria precum si in tari din intreaga lume in Israel, Africa, Dubai, Statele Unite, etc.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate pentru angajati ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru a obtine un pret pentru asigurarea de sanatate pentru angajatii din strainatate tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un email la office@hdasig.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.