Asigurare de sanatate pentru angajati cetateni straini

Cetatenii straini care vin in romania si urmeaza sa fie angajati ca expati in cadrul unei companii in Romania isi doresc sa beneficieze de acelasi confort pe care il avea si acasa.

Una dintre nevoile unui cetatean strain ca angajat in Romania este sa i se ofere o asigurare privata de sanatate care sa ii ofere acces la servicii medicale decente si civilizate care in general sunt oferite de clinicile si spitalele private din Romania si din Europa.

Atunci cand angajatorul doreste sa ii ofere angajatului cetatean strain acces la cele mai bune servicii medicale in cazul unei imbolnaviri, cel mai indicat este sa ii ofere aceste servicii prin intermediul unei asigurari de sanatate pentru angajati cetateni straini.

asigurari pentru angajati cetatei straini

CERE OFERTA

Oferind-i angajatului o astfel de asigurare de sanatate, angajatorul beneficiaza de deductibilitate fiscala in limita a 400 EUR pe an pentru fiecare angajat.

In acelasi timp, angajatul are multiple beneficii: acces in spitalele private din romania, consultatii si analize medicale nelimitate, investigatii si tratamente in spital privat precum si acopeirea costurilor in cazul unei spitalizari sau daca e necesara o operatie sau o interventie chirurgicala.

HDASIG ofera companiilor asigurari pentru angajatii cetateni straini:

Fiecare oferta de asigurare pentru angajati este personalizata in functie de numarul de angajati si de varsta fiecarui angajat, tinand totodata cont de starea actuala de sanatate dar si de profesia si ocupatia pe care angajatul o are.

Va oferim asistenta pentru obtinerea cat mai rapida a ofertelor de asigurare din partea tuturor companiilor de asigurari. Ulterior obtinerii ofertelor va oferim consultanta pentru alegerea produsului potrivit si ajustarea lui in functie de nevoile companiei si ale angajatului.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.