Asigurare de sanatate pentru IMM, microintreprinderi si PFA

Majoritatea companiilor mici precum intreprinderile mici si mijlocii IMM,companiile de tip microintreprinderi dar si PFA-urile isi doresc sa incheie o asigurare de sanatate pentru un angajat sau cei cativa angajati pe care ii au.

Din pacate aceste tipuri de companii gasesc solutii mai greu atunci cand aleg sa incheie o asigurare de sanatate pentru angajati.

Noi la HDASIG am ales cele mai potrivite solutii de asigurari de sanatate pentru companiile mici si mijlocii, cu un numar mic de angajati (un angajat pana la 10 angajati).

asigurare medicala pentru angajati

Pretul unei astfel de asigurari de sanatate pentru angajati poate incepe de la aproximativ 15 EURO/luna si poate ajunge la peste 50 EURO/luna in functie de serviciile pe care asigurarea de sanatate le va include.

O asigurare de sanatate pentru microintreprinderi poate oferi un card de sanatate privat cu ajutorul caruia angajatul poate avea acces in clinici private precum Regina Maria, Sanador. Unele asigurari de sanatate acopera si deconteaza ulterior si serviciile medicale accesate in Medlife, Anima, Sanador, Arcadia, Premiere, precum si in alte clinici si spitale private din Romania sau chiar si din Europa sau strainatate.

Avem cele mai potrivite solutii de asigurari internationale de sanatate pentru companiile romanesti cu capital strain care doresc sa ofere angajatilor cetateni romani sau cetateni straini o asigurare de sanatate cu acoperire internationala.

O astfel de asigurare de sanatate privata internationala ofera acces in orice clinica privata din Romania precum si in orice clinica privata din Europa si din intreaga lume si este potrivita in special persoanelor care calatoresc in afara romaniei precum si cetatenilor straini si expatilor care lucreaza in Romania si locuiesc in Romania.

Va stam la dispozitie pentru a construi o oferta de asigurare de sanatate personalizata, tinand cont de specificul companiei dumneavoastra, numarul de angajati precum si de bugetul in care doriti sa se incadreze o astfel de asigurare de sanatate pentru angajatii companiei dumneavoastra.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate pentru angajati ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.