Care sunt avantajele unei asigurari pentru grupuri de angajati ?

Care sunt avantajele unei asigurari pentru grupuri de angajati ?

Avantajele unei asigurari pentru angajati sau ale unei asigurari de viata de grup sunt multiple, oferind avantaje atat angajatorului cat si angajatilor.

Un avantaj important este dat de tariful scazut prin prisma asigurarii unui grup sau unui numar mai mare de angajati. Asigurarile de viata pentru un grup de angajati sunt produse flexibile care ofera protectie atat angajatorului cat si angajatilor fata de evenimente neprevazute care pot aparea.

asigurari pentru angajati - HDASIG 5
asigurari pentru angajati

O astfel de asigurare de viata de grup poate acoperi evenimente cum sunt:
– Decesul din boala si accident
– Invaliditatea din boala si accident
– o boala grava cu tratament costisitor (ex. cancerul, accidentul vascular cerebral, infarct miocardic,
– Accidentele la locul de munca
– Interventii chirurgicale
– Acoperirea costurilor de spitalizare in spitale private

Aceste asigurari, numite si asigurari employee benefits sunt un instrument eficient folosit in procesul de recrutare, motivare, pastrare si protectie a anagajatilor unei companii.

In cadrul unei astfel de asigurari de viata pentru angajati, angajatorul poate combina mai multe tipuri de protectie:
– Planuri de protectie financiara in cazul unei incapacitati temporare de munca survenite ca urmare a unui accident sau a unei invaliditati permanente totale sau partiale.
– Planuri de asigurari de sanatate pentru angajati care pot acoperi costurile unei spitalizari, convalescenta, interventie chirurgicala, fracturi, cheltuieli medicale cu doctori, investigatii, analize, medicamente si tratamente recomandate de medic, consecinte functionale si estetice ale unui accident, boli grave (insuficienta renala, cancer, operatie pe cord deschis, scleroza multipla, transplant de organe, leucemie, etc.)
– Planuri de economisire si pensii pentru angajati prin acumulare unor sume depuse de angajator sau de angajat in contul angajatului
– Planuri de asigurare pentru muncitori
– Planuri de asigurare pentru personalul TESA
– Asigurari pentru middle management si top management
– Asigurari adaptate cerintelor si nevoilor oamenilor cheie din companie (key persons)
– Planuri de protectie financiara in caz de deces sau somaj

Toate aceste planuri se construiesc in functie de nevoile asiguratorului, a numarului de angajati, tinand cont de varsta angajatilor, impartirea pe sexe. Asigurarile de viata de grup sunt produse customizabile in functie de grupa de angajati: muncitori, TESA, middle si top management, oameni cheie.

Angajatorul beneficiaza de deductbilitate fiscala in limita a 250 euro/an pentru fiecare angajat pentru asigurarile de sanatate de grup.

Pentru asigurarile de pensie, sau pentru planurile de pensii pentru angajati atat angajatorul cat si angajatul beneficiaza fiecare de o deducere fiscala de 400 euro/an pentru fiecare angajat.

Suntem alaturi de tine daca doresti sa construim impreuna o asigurare de viata pentru angajati, sau daca vrei sa vezi care este costul unei asigurari pentru angajati.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi o asigurare pentru angajati care se potriveste companiei tale si angajatilor tai !

Click aici pentru ofera personalizata !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.