7 lucruri care nu sunt acoperite de asigurarea de sanatate – excluderi

Asigurarea de sanatate la fel ca orice fel de asigurare ofera acoperire conform conditiilor contractuale ale asiguratorului si produsului ales. Acest lucru inseamna implicit ca asigurarea de sanatate va avea si parti pe care nu le va acoperi, enumerate cel mai des la sectiunea “excluderi” in cadrul conditiilor contractuale.

asigurare de sanatate persoane

Cele mai importante 7 excluderi pe care le are in general o asigurare de sanatate sunt urmatoarele:

1. Afectiunile medicale si conditiile medicale existente si pre-existente datei de intrare in vigoare a asigurarii de sanatate.

2. Fecundarii artificiale, fertilizarii in vitro, intreruperii voluntare de sarcina si complicatiile acestora.

3. Bolile congenitale, anomaliile congenitare sau defectele din nastere evidente imediat dupa nastere sau aparute intr-o posibila etapa ulterioara.

4. Riscurilor sau evenimentelor medicale cauzate sau provocate intentionat de asigurat. Folosirea de catre asigurat a unor medicamente sau tratamente care nu au fost prescrise de catre o autoritate medicala recunoscuta.

5. Orice spitalizare sau interventie chirurgicala care are legatura cu o afectiune sau o boala aparauta in primele 30 de zile de la data intrarii in vigoare a asigurarii de sanatate.

6. Malpraxisul medical. Orice infectie aparuta in timpul spitalizarii sau ca urmare a nerespectarii standardelor medicale.

7. Orice serviciu medical care nu este cuprins in lista de servicii medicale ale pachetului de asigurare ales sau care depaseste limitele de acoperire oferite in cadrul pachetului de asigurare ales.

Fiecare asigurare de sanatate si fiecare asigurator are o lista de excluderi pe care nu le va acoperi indiferent de cat de mare este pachetul de asigurare ales si indiferent de cat de scumpa este asigurarea de sanatate aleasa.

Cel mai important insa este sa alegeti o asigurare de sanatate cu cat mai putine excluderi, pe care sa le cunoasteti inainte de incheierea asigurarii si pe care sa le acceptati si sa le considerati acceptabile.

Va stam la dispozitie pentru a analiza cele mai bune asigurari de sanatate cu acoperire in Romania, in Europa precum si in orice alta tara din lume.
Va ajutam sa intelegeti conditiile contractuale, acoperirile si excluderile pachetului de asigurare de sanatate ales prin intermediul consultantilor nostri inainte de a achizitiona o asigurare de sanatate.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.