Am avut asigurare la Eureko, unde o reinnoiesc ?

Am avut asigurare la Eureko, unde o reinnoiesc ?

In ultima perioada am intalnit tot mai multe persoane care au avut o asigurare de sanatate la Eureko si care ar dori sa si-o reinnoiasca pentru ca au fost multumiti de serviciile oferite. Deoarece Eureko a plecat din Romania, produsul oferit de ei nu se poate reinnoi. Apare astfel intrebarea : “care produs din piata ofera astazi aceleasi acoperiri ?”

In momentul de fata exista mai multe oferte de care ofera servicii similare in anumite privinte cu produsul Eureko, unele dintre ele oferind acoperiri suplimentare cum ar fi decontarea medicamentelor, tratamentele dentare si stomatologice, optional putand acoperi si perioada sarcinii , inclusiv nasterea pe cale naturala sau prin cezariana.

asigurare de sanatate
Asigurare de sanatate Eureko

Analizand nevoile clientilor am reusit sa gasim alternative la costuri asemanatoare care sa le ofere astazi aceleasi beneficii pe care le aveau inainte. Pentru clientii care doresc acoperirea tratamentelor atat in clinici din Romania cat si in strainatate am gasit produse de asigurare internationale cu acoperire globala.

Asigurarea de sanatate internationala ofera servicii medicale superioare celor oferite in Romania in trecut de Eureko, oferind decontare directa in spitalele din Europa. Astfel poti beneficia de tratamente, spitalizare, interventii si proceduri chirurgicale, tratamente pentru boli grave (cancer, operatii pe inima, etc.) incluse in polita fara costuri suplimentare sau coplata putand sa alegi nu doar clinica ci si tara in care vrei sa te tratezi.

Unii clienti au folosit internationala pentru nastere, fiindu-le acoperite si despagubite direct in spitalul ales toate costurile cu nasterea, cezariana, spitalizarea, etc.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca ai avut o asigurare de sanatate si cauti o alternativa. Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.