Sfaturi utile pentru a alege o asigurare de sanatate

Sfaturi utile pentru a alege o asigurare privata de sanatate

 • Cum aleg o asigurare ?
 • La ce servicii medicale pot apela ?
 • Cat costa si ce cuprinde ?
 • Care sunt beneficiile oferite ?
 • Asigurarea acopera si nasterea ?
 • Asigurare sau Abonament medical ?
 • Ce nu acopera o asigurare ?

CUM ALEG ASIGURAREA POTRIVITA?

Pentru a alege o asigurare, ai nevoie in primul rand sa stii ce anume iti doresti sa acopere acea asigurare. Adica sa definesti o lista de proceduri medicale pe care ti-ai dori sa le includa.

De asemenea este important de stabilit daca iti doresti sa beneficiezi de servicii doar pe teritoriul Romaniei sau daca iti doresti sa poti apela si la servicii medicale din Strainatate.

Un consultant financiar HDASIG iti poate oferi informatii in acest sens si te poate ajuta sa gasesti o solutie care sa se potriveasca nevoilor tale, fie ca e vorba de o asigurare de baza, o asigurare care sa inlocuiasca asigurare de sanatate de stat sau ca doresti un pachet complex de servicii si tratamente medicale.

citeste mai mult…

sfaturi utile cand alegi o asigurare de sanatate
sfaturi utile cand alegi o asigurare de sanatate

 

LA CE SERVICII MEDICALE POT APELA?

Serviciile medicale pe care le acopera o asigurare de sanatate sunt de la cele foarte simple la cele foarte complexe.

Noi suntem convinsi ca fiecare persoana are nevoi diferite si astfel incercam sa gasim o solutie potrivita fiecarei persoane in parte si adaptata situatiei si nevoilor clientului.

Serviciile medicale incluse pot fi:

 • – control anual preventiv
 • – consult de specialitate
 • – analize si investigatii medicale
 • – transport cu ambulanta privata
 • – spitalizare in spital privat
 • – interventii chirurgicale
 • – tratamente pentru afectiuni si boli grave
 • – medicamente si tratamente medicale
 • – tratamente dentare (stomatologie)
 • – vaccinuri

CAT COSTA SI CE CUPRINDE

Asigurare de sanatate privata poate cuprinde un pachet medical de baza la care poti sa apelezi in cazul unei probleme medicale. Costul unei adigurari de sanatate va fi intotdeauna mai mic decat serviciile medicale oferite.

Motivul este acela ca o asigurare va acoperi o posibila problena medicala, ceea ce inseamna ca exista si posibilitatea ca acea afectiune sa nu apara.

Pentru a identifica o asigurare potrivita nevoilor tale si care sa se adapteze bugetului tau te invitam sa iei legatura cu noi prin intermediul paginii de contact si in cel mai scurt un consultant HDASIG va lua legatura cu tine.

CERE OFERTA

 

CARE SUNT BENEFICIILE OFERITE?

O asigurare privata ofera ca si beneficiu principal serviciile de sanatate la standarde inalte oferite de clinicile private din Romania si din strainatate la un pret mult mai mic decat serviciile propriu-zise. Pe langa un cost scazut, o asigurare de sanatate te ajuta sa treci mai usor printr-un impas financiar cauzat de o problema de sanatate.

De asemenea, serviciile medicale oferite si incluse in asigurarea de sanatate va ofera accesul la o consultatie de specialitate, tratamentul in clinica privata, analizele si investigatiile medicale recomandate de un medic, acoperire si despagubiri pentru medicamente si tratamente, optional putandu-se acoperi si situatii mai grave cum ar fi spitalizarea, interventiile chirurgicale, tratamentul unei afectiuni grave, etc.

Potrivit unui studiu “una dintre cele mai mari temeri ale romanilor din ziua de astazi este frica de a se imbolnavi, fiind considerata chiar mai importanta decat frica de inflatie sau de o anume problema economica”. Un alt beneficiu important este accesul la o cea mai larga retea de clinici private din Romania si accesul la medici specialisti cu programare prioritara pentru tine.

AsigurareA de sanatate ACOPERA SI NASTEREA?

Raspunsul este “DA” asigurarile de sanatate pot acoperi si nasterea. Asa numita asigurare de nastere poate acoperi doar nasterea si nasterea prin cezariana sau poate oferi un pachet complet care sa cuprinda totalitatea investigatiilor si monitorizarii sarcinii alaturi de nasterea in sistem privat si cazarea in rezerva privata.

Important de mentionat faptul ca asigurare de nastere nu se poate incheia daca persoana este deja insarcinata. Totodata ar fi bine de stiut ca in cazul unor asiguratori exista o perioada de asteptare pentru acest tip de acoperire.

citeste mai mult…

Asigurare de sanatate sau abonament Medical?

Asigurarea de sanatate fata de un abonament medical privat ofera un numar de beneficii in plus. Dintre acestea cele mai importante ar fi urmatoarele:

 • – acces la o retea de clinici private si la un numar mai mare de medici specialisti
 • – servicii medicale mai complexe si cu acoperirea unor afectiuni grave
 • – costuri mai mici in cazul unei asigurari de sanatate – comparativ cu un abonament medical
 • – deductibilitate fiscala pentru persoane juridice pana la valoarea de 250 euro/anual
 • – controlul calitatii serviciilor furnizate in cazul asigurarii de sanatate
 • – asigurarile de sanatate beneficiaza de reglementare legislativa, fata de un abonament medical care este reglementat dupa bunul plac al clinicii private.
CERE OFERTA

citeste mai mult…

Ce nu acopera o asigurare de Sanatate?

Asigurarea de sanatate ca si celelalte produse de asigurare are anumite acoperiri in functie de pachetul ales si in functie de tipul produsului.

E bine de stiut ca fiecare asigurare, de la cele mai simple la cele mai complexe si complete ascund in spate (in conditiile contractuale) o serie de excluderi de care majoritatea clientilor nu sunt constienti.

De cele mai multe ori aceste excluderi aplicate (adica ceea ce compania nu acopera) influenteaza foarte mult pretul produsului, facand de cele mai multe ori diferenta dintre un produs de “calitate” si un produs “ieftin”. Un produs de asigurare de sanatate cu multe excluderi s-ar putea sa dezamageasca daca dvs. ca si client nu cunoasteti excluderile si acoperirile in detaliu.

citeste mai mult…

Cat costa o asigurare de sanatate ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.