Asigurare de sanatate GROUPAMA cu acces in Regina Maria

GROUPAMA a lansat in urma cu cativa ani o asigurare privata de sanatate, fiind singurul asigurator local care ofera acces cu decontare directa in Regina Maria.

Asigurarea de sanatate GROUPAMA este o asigurare care poate fi usor customizata in functie de nevoile fiecarei persoane. Asigurarea se poate construi alegand un pachet de ambulatoriu (A, B sau C) la care se adauga un pachet de spitalizare (BASIC, MEDIUM sau PREMIUM).

asigurare de sanatate Groupama

CERE OFERTA

Tariful unei asigurari private de sanatate GROUPAMA incepe de la aproximativ 22 EUR/luna pentru o persoana sanatoasa cu varsta de aproximativ 30 de ani. Tariful difera in functie de varsta persoanei la intrarea in asigurare si este influentata de starea de sanatate.

Aceste asigurari de sanatate oferite de Groupama pot fi incheiate individual, sau pentru familie, cu conditia ca cel putin un membru al familiei sa fie major.

Copiii pot fi asigurati doar impreuna cu unul dintre parinti beneficiind de o reducere de familie.

Fata de un abonament medical, o asigurare de sanatate ofera acoperire nelimitata pentru consultatii si investigatii, acoperind totodata si evenimentele medicale costisitoare, cum este o spitalizare sau o interventie chirurgicala care poate sa apara in viitor.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.