Broker asigurari de sanatate – ce iti ofera suplimentar

Atunci cand cauti o asigurare de sanatate ai doua optiuni ca sa o obtii o oferta de asigurare:

Daca alegi sa contactezi fiecare companie de asigurari pentru a gasi o asigurare de sanatate care sa iti ofere serviciile medicale pe care ti le doresti si sa se incadreze in bugetul tau, vei fi inevitabil nevoit sa investesti foarte mult timp si energie pentru a obtine informatiile de care ai nevoie si apoi energie suplimentara pentru a compara ofertele si conditiile contractuale primite.

Daca alegi sa trimiti solicitarea ta catre un broker asigurari de sanatate, vei putea face economie de timp si energie si totodata sa primesti informatiile si ofertele de asigurari de sanatate intr-o forma structurata, usor de inteles si de comparat.

broker asigurari de sanatate

CERE OFERTA

Astfel alegand sa ceri oferta unui broker de asigurari de sanatate, vei putea primi si consultanta in alegerea produsului de asigurare de sanatate care sa se incadreze in bugetul tau si care sa includa cat mai multe din serviciile medicale pe care ti le doresti (consultatii, investigatii medicale, spitalizare, operatii si interventii chirurgicale, tratamente, etc.).

O asigurare de sanatate incheiata prin intermediul unui broker asigurari de sanatate va avea acelasi cost cu cel oferit de companiile de asigurari, deoarece brokerul este remunerat direct de catre asigurator. Practic nu vei avea niciun cost suplimentar dar vei primi mai multe oferte si informatii precum si servicii conexe pe care brokerul ti le poate oferi la incheierea oricarei polite de asigurare de sanatate fie ca e o asigurare de sanatate cu acoperire in Romania sau o asigurare internationala de sanatate cu acoperire in Europa sau in intreaga lume.

Prin intermediul unui broker de asigurari de sanatate veti putea obtine oferte din partea tuturor asiguratorilor existenti in Romania dar si a asiguratorilor din strainatate cu care brokerul are un contract de intermediere.

Noi va punem la dispozitie ofertele tuturor asiguratorilor locali si a celor internationali cu care colaboram:

[row] [one_half] Allianz Tiriac
Groupama
Uniqa Asigurari
NN Asigurari
Metropolitan Life
Generali Asigurari
Asirom Vienna Insurance Group
Signal Iduna
Omniasig VIG
[/one_half] [one_half] Grawe
BUPA Asigurari (BUPA International)
AXA PPP Asigurari (AXAPPP Healthcare)
CIGNA (CIGNA Global)
LAMP
MediHelp MHP
Generali Global Health GGH
Europ Assistance
April International[/one_half] [/row]

Cat costa o asigurare de sanatate printr-un broker de asigurari ?

CERE OFERTA

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare privata de sanatate. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Pentru mai multe detalii si consultanta pentru incheierea sau achizitionarea unei asigurari de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Business Developer – Life & Health Expert
Calea Crangasi nr 29, Sector 6, Bucuresti
Tel: +40.766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: www.hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.