Asigurare de sanatate premium cu acoperire internationala

Principala caracteristica a unei asigurari de sanatate premium este ca acopera servicii medicale si tratamente pentru imbolnaviri in orice clinica sau spital privat din intreaga lume.

O asigurare internationala de sanatate premium nu iti limitaza accesul la tratament si nici nu te obliga sa amani efectuarea investigatiilor medicale recomandate de medic.

asigurare de sanatate premium

PRET ASIGURARE

Singura grija pe care o ai atunci cand esti bolnav este sa te faci cat mai repede bine, urmand tratamentul potrivit. Acest lucru presupune ca diagnosticul sa fie corect si tratamentul urmat sa fie unul potrivit.

Stim cu totii ca in clinicile si sptalele din Romania desi exista medici foarte buni, de cele mai mult ori lipsesc dotarile medicale necesare identificarii si tratarii anumitor boli.

In astfel de situatii poti apela la spitale si medici din strainatate pentru a putea beneficia de cele mai performante servicii si facilitati medicale. Este bine cunoscut faptul ca serviciile medicale in strainatate au un cost foarte ridicat. Daca detii o asigurare de sanatate internationala premium, nu trebuie sa iti faci griji pentru costul serviciilor medicale, acestea fiind acoperite integral de catre aigurarea ta.

Poti obtine foarte usor si rapid o asigurare de sanatate premium cu acoperire internationala prin intermediul HDASIG. Noi iti punem la dispozitie un portofoliu foarte larg de produse de asigurare de sanatate cu acoperire internationala de la cei mai cunoscuti asiguratori din lume: BUPA, AXA PPP, CIGNA, GENERALI GGH, ALLIANZ, LAMP.

Iti stam la dispozitie pentru a construi o oferta de asigurare internationala de sanatate personalizata pentru tine pentru ca tu sa benficiezi de cea mai buna acoperire in cel mai scurt timp.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare internationala de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.