Asigurare pentru cezariana si nastere prin cezariana

O asigurare de sanatate pentru cezariana trebuie sa fie incheiata inainte de a fi insarcinata.

O femeie deja insarcinata nu mai poate incheia o asigurare de sanatate pentru nastere care sa acopere si operatia de cezariana.

O viitoare mamica daca incheie din timp o asigurare de sanatate pentru cezariana si nastere poate primi o indemnizatie de aproximativ 1200 EUR atunci cand nasterea are loc, sau poate solicita asiguratorului sa plateasca direct contravaloarea nasterii catre clinica in care naste, daca alege sa nasca intr-o clinica cu care asiguratorul are contract.

asigurare de sanatate pentru Nastere

Costul unei asigurari de sanatate pentru cezariana incepe de la aproximativ 35 EUR pe luna, tariful fiind stabilit in functie de pachetul de asigurare ale ales dar si de varsta persoanei care incheie asigurarea de sanatate.

Cezariana este acoperita de asigurarea de sanatate daca are loc dupa 10 luni de la emiterea politei de asigurare pentru nastere, indiferent de spitalul in care viitoarea mamica decide sa nasca.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.