Asigurare GROUPAMA pentru consultatii si investigatii in Regina Maria

Pachetele de asigurari de sanatate GROUPAMA ofera acces la serviciile de ambulatoriu, consultatii si investigatii din cadrul retelei Regina Maria.

Exista 3 pachete de asigurari de sanatate care acopera servicii de ambulatoriu, care se numesc A, B si C, care ofera acces nelimitat la servicii medicale in Regina Maria, unele dintre ele avand anumite coplati pe care va trebui sa le suportati ca asigurat:

Pachetul de asigurare de sanatate Groupama de tip “A” acopera servicii de ambulatoriu cu coplata de aproximativ 30-40% din costul practicat de Regina Maria, pentru consultatii sau investigatii medicale.

asigurare de sanatate Regina Maria

CERE OFERTA

Pachetul de asigurare medicala Groupama de tip “B” are o coplata mai mica, de aproximativ 10-30% pentru serviciile de ambulatoriu (consultatii medicale, analize de baza, investigatii medicale avansate, etc.).

Pachetul de asigurare privata de sanatate GROUPAMA de tip “C” ofera acces in cadrul Regina Maria fara coplata pentru serviciile de ambulatoriu.

Costul unei asigurari de sanatate incepe de la aproximativ 22 euro pe luna pentru o persoana cu varsta de aproximativ 30 de ani, insa difera in functie de pachetul de consultatii si investigatii ales precum si in functie de pachetul de servicii de spitalizare si interventii chirurgicale.

Fata de un abonament medical costul unei asigurari de sanatate este similar insa beneficiile sunt mult mai mari datorita valorii serviciilor medicale cuprinse in asigurarea de sanatate. In plus fata de un abonament medical asigurarea ofera acoperire si pentru spitalizare si interventii chirurgicale, servicii care nu sunt cuprinse in abonamentul medical privat.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.