Mai trebuie asigurare de calatorie daca am asigurare internationala ?

Persoanele care au o asigurare internationala de sanatate se intreaba deseori daca mai trebuie sa incheie o asigurare de calatorie, tinand cont ca au o asigurare de sanatate care le ofera acoperie internationala.

Desi asigurarea de sanatate internationala te acopera in strainatate, in Europa sau in intreaga lume, este indicat sa inchei o asigurare de calatorie, in primul rand datorita faptului ca aceasta asigurare iti ofera decontare directa cu spitalele si clinicile din tara in care calatoresti.

asigurare internationala de sanatate
asigurare internationala de sanatate

Citeste si articolul in care am explicat de ce ai nevoie de o asigurare de calatorie daca ai deja o asigurare de calatorie << aici

Totusi limita de acoperire a unei asigurari de calatorie este de maxim 50.000 EUR, si este mult mai mica decat cea a unei asigurari internationale de sanatate care poate avea o limita incepand cu 500.000 euro sau 1.000.000 euro (1 milion de euro).

Citeste mai multe detalii despre asigurarea de 500.000 EUR << aici

Vrei o asigurare BUPA in Romania ? Sau o asigurare AXAPPP, asigurare CIGNA in Romania, asigurare MediHelp, asigurare LAMP ? Iti trimitem o oferta personalizata pe email in cel mai scurt timp daca ne trimiti datele tale de contact.

Cauti un broker de asigurari care sa lucreze cu asiguratori internationali precum BUPA, AXAPPP, MEDIHELP, LAMP, PRIORIMED, CIGNA ? Suntem bucurosi sa te ajutam sa gasesti asigurarea de sanatate cu acoperire internationala care raspunde nevoilor tale, simplu, rapid, fara costuri suplimentare.

Cere oferta

Lasa-ne datele tale si in cel mai scurt timp vei primit pe email mai multe informatii despre aceste asigurari internationale de sanatate.

Cat costa o asigurare de sanatate internationala pentru copii cu acoperire in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei polite de asigurare de sanatate internationala pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.