Asigurarea de sanatate – Spitalizarea in spital privat

V-ati intrebat vreodata care este costul unei spitalizari in spital privat ?

Costurile unei spitalizari, in urma unei imbolnaviri pot crea un dezechilibru in bugetul personal sau al familiei daca nu exista un fond de urgenta suficient de consistent la care sa se poata apela.

Spitalizarea in spital privat este la standarde inalte, rezervele fiind curate, ingrijite si serviciile medicale oferite fiind dintre cele mai bune. Toate aceste lucruri vin insa cu un anumit cost.

asigurare de spitalizare
Asigurare de spitalizare

Potrivit unui studiu IMAS, 43% dintre romani aleg sa mearga intr-un spital privat. Orientarea catre un spital priat este mai frecventa in randul tinerilor intre 18 si 30 de ani, in randul rezidentilor din oraele mari si din Bucuresti si Ilfov, celor care au studii superioare si venituri care pornesc de la 1000 lei sau mai mult.

In medie, o zi de spitalizare intr-un spital privat la sectia de medicina interna costa intre 200 si 350 de lei, la hematologie costa 200 lei, la cardiologie 350 de lei, in functie de rezerva si de complicatii. Daca este necesara internarea sub anestezie, cu monitorizare post operatorie aceasta costa 600 de lei, in timp ce spitalizarea cu monitorizare la terapie intensiva costa 1200 de lei, cu taxa de programare aferenta. La cardiologie, ziua de spitalizare costa, la camera single 550 de lei, in timp ce cazarea in rezerva dubla incepe de la 300 de lei pe zi.

Aceste costuri pot fi tinute sub control cu ajutorul unei asigurari private de sanatate. O asigurare de sanatate va poate acoperi un numar de zile de spitalizare in cazul unei boli sau a unei interventii chirurgicale, fara a fi nevoiti sa platiti nimic mai mult decat asigurarea in sine. Singura conditie este ca la momentul imbolnavirii sa fiti deja acoperit de o asigurare privata de sanatate.
Asiguratul care detine o asigurare privata de sanatate isi plateste costul asigurarii, nefiind nevoit sa plateasca nimic in plus in cazul unei imbolnaviri care necesita spitalizare sau interventii chirurgicale.

Cere oferta

Cu asigurarea privata de sanatate aveti acces la un numar mare de clinici private din Romania sau din strainatate, in functie de asigurarea pe care o alegeti. Sunteti liber sa va alegeti spitalul in care doriti sa fiti spitalizat fara a fi nevoit sa platiti costul spitalizarii in acel spital. Asigurarea de sanatate va ofera acces la servicii de sanatate la standarde europene, prin rezerve private, ingrijite si servicii medicale dintre cele mai bune. Toate beneficiile de mai sus fiind incluse in cadrul unei asigurari private de sanatate.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Comments (1)

Dragos

Eu zic ca sanatatea este cea mai importanta si avem nevoie de servicii medicale de calitate, asadar daca trebuie sa platesti ca sa poti beneficia de servicii medicale de calitate atunci e mai bine sa ai o asigurare privata de sanatate care sa-ti acopere si spitalizarea

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.