Asigurare de sanatate BUPA

Tratamentul in strainatate este extrem de scump daca nu detii o asigurare internationala de sanatate cum este asigurarea BUPA.

Cetatenii romani care aleg sa incheie o asigurare BUPA, fac acest lucru pentru ca in cazul unei imbolnaviri mai grave sa poata apela la clinicile private din strainatate (Austria, Elvetia, Turcia, Germania, Franta, etc.) sau chiar si la clinicile private dotate la standarde europene din Romania.

Principalul beneficiu oferit de asigurarea de sanatate BUPA International este data de faptul ca ofera o acoperire de aproape 2 milioane de euro si acces in orice spital din Europa si din intreaga lume, inclusiv in Statele Unite ale Americii SUA.

asigurare de sanatate BUPA

CERE OFERTA

Cu o asigurare BUPA poti beneficia de acoperire integrala in cazul unei boli grave cum este CANCERUL sau daca ai nevoie de o operatie chirurgicala pe care doresti sa o faci in strainatate.

O asigurare BUPA are un pret care incepe de la aproximativ 167 EURO pe luna pentru un adult (35 ani) pentru planul de baza care acopera evenimentele care neceista internare in spital.

Costul unei asigurari BUPA este mai mic pentru un copil, incepand de la aproximativ 83 EURO pe luna pentru planul de baza BUPA.

Exista si asigurari de sanatate pentru familie BUPA care pot fi incheiate pentru toti membrii familiei, existand anumite beneficii pentru intreaga familie.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari medicale BUPA !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.