Ai cumpara o asigurare internationala de sanatate daca primesti 125 EUR?

Cumperi o asigurare internationala de sanatate daca ai primi inapoi 125 EUR ?

In luna Octombrie 2015 primesti 125 EUR daca inchei o asigurare internationala de sanatate CIGNA Global. Fiecare client care decide sa incheie o asigurare medicala privata individuala cu acoperire internationala va primi inapoi suma de 125 EUR sau 150 USD dupa incheierea politei.

CIGNA Global este o asigurare internationala de sanatate care ofera servicii medicale complete. Serviciile medicale cuprinse in polita sunt numeroase si se impart in doua categorii:

  • Acoperire in Ambulatoriu (Outpatient) – care acopera consultatii medicale generale si consultatii medic specialist, analize medicale, investigatii, imagistica, RMN, etc.
  • Acoperire cu Spitalizare (Inpatient) – care ofera acoperire pentru spitalizare, interventii chirurgicale, tratamentul unor afectiuni grave precum Cancerul sau tratamentul unor afectiuni cronice.
  • Evacuare medicala si transport cu ambulata catre cel mai apropiat spital sau centru medical in care pacientul poate primi ingrijirile medicale necesare.

 

asigurare CIGNA in Romania broker
asigurare CIGNA in Romania broker

Doar in luna Octombrie 2015 asiguratorul CIGNA Global ofera $150/£100/€125 inapoi fiecarui client care alege sa incheie o asigurare internationala de sanatate.

Cere oferta

Pentru a putea beneficia de aceasta oferta tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii urmatori:

PASUL 1
Cumpara o asigurare internationala de sanatate CIGNA Global in perioada 1 Octombrie 2015 – 31 Octombrie 2015 (cu valoare minima 1,000 USD)

PASUL 2
Asteapta 90 de zile dupa ce polita a intrat in vigoare

PASUL 3
Completeaza formularul online de aici www.cignapromotions.com (dar nu mai tarziu de 120 de zile de la data emiterii politei)

PASUL 4
Vei primi banii direct in contul tau personal de client!

Este important de stiut ca banii se returneaza direct clientilor in contul personal, daca indeplinesc criteriile de mai sus

Cat costa o asigurare de sanatate internationala cu acoperire in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationala pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.