Asigurare BUPA pret

Ce este o asigurare BUPA ?

Bupa este unul dintre cei mai mari provideri de asigurari internationale de sanatate din lume.
Planurile de asigurare BUPA sunt modulare, astfel incat fiecare client isi poate customiza dupa bunul plac si dupa nevoi o asigurare de sanatate cu acoperire internationala.

Ce pret are o asigurare BUPA ?

O asigurare BUPA are un pret care incepe de la aproximativ 50 EUR pe luna pentru un bebelus sau pentru un copil de pana in 16 ani. Pentru un adult cu varsta de 32-38 de ani, o asigurare BUPA are un pret de aproximativ 125 EUR pe luna.

asigurare de sanatate BUPA

CERE OFERTA

Costul unei asigurari BUPA poate sa fie si mai ridicat daca se doreste incheierea unei asigurari care sa nu aiba nicio coplata sau fransiza din partea clientului in cazul unei imbolnaviri precum si daca pe langa asigurarea de baza se doreste atasarea unuia sau mai multor pachete optionale.

Asigurarea BUPA are un cost foarte mic comparativ cu plafonul de asigurare si cu beneficiile pe care le ofera clientului.

Important de retinut este faptul ca BUPA este o asigurare de sanatate care ofera posibilitatea efectuarii tratamentelor in orice spital din strainatate indiferent de tara in care alegeti sa va tratati.

Astfel o asigurare medicala BUPA devine o asigurare internationala de sanatate pentru interventie chirurgicala in strainatate sau pentru tratamentul Cancerului, cu conditia ca asigurarea sa fie incheiata inainte de a fi deja bolnav, inainte de existenta unui diagnostic sau ale unor simptome.

Asigurare BUPA pentru tine !

Pentru mai multe detalii si consultanta pentru incheierea sau achizitionarea unei asigurari de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari medicale BUPA !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.