Asigurare internationala de sanatate cat costa

Cat costa o asigurare internationala de sanatate ? este una dintre intrebarile pe care un broker de asigurari internationale de sanatate le primeste foarte des.

O asigurare internationala de sanatate iti ofera posibilitatea de a te trata in orice tara doresti indiferent ca e vorba de o interventie chirurgicala in strainatate, spitalizare in strainatate sau de un tratament pentru o afectiune grava sau pentru o boala cum este Cancerul.

asigurare internationala de sanatate

CERE OFERTA

Costul unei asigurari internationale de sanatate incepe de la 45 EUR pe luna pentru un copil si de la aproximativ 55 EUR pe luna pentru un adult cu varsta de 33-38 de ani.

O asigurare de sanatate internationala poate avea un cost mai mare in functie de serviciile cuprinse in pachetul ales. Tariful unei asigurari medicale internationale este influentat si de varsta persoanei asigurate. Costul pentru o asigurare internationala de sanatate poate ajunge si la peste 300 EUR pe luna pentru un adult.

Pentru cei care doresc o asigurare medicala pentru familie, exista posibilitatea de a incheia o singura asigurare medicala care sa ii acopere pe toti membrii familiei. In cazul asigurarilor internationale de sanatate nu exista reducere pentru asigurarea membrilor de familie. Exista insa anumite beneficii pe care le primesc cei care decid sa incheie o astfel de asigurare medicala pentru familie.

Cat costa o asigurare internationala de sanatate pentru tine ?

Pentru mai multe detalii si consultanta pentru incheierea sau achizitionarea unei asigurari internationale de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.