Asigurare de nastere la Clinica Eva din Brasov

Nasterea pe cale naturala sau prin cezariana in Clinica Eva din Brasov poate fi acoperita de o asigurare de nastere daca aceasta este incheiata de mamica inainte ca aceasta sa fie insarcinata.

Costul unei asigurari de nastere pentru o viitoare mamica incepe de la aproximativ 37 EUR pe luna daca isi planifica din timp sarcina si alege sa incheie din timp o astfel de asigurare.

Cat costa nasterea la Clinica Eva din Brasov ?

In cazul mamicilor care sunt deja insarcinate si aleg sa incheie un contract direct cu Clinica Eva Brasov, pentru contractele semnate pana la 30 de saptamani de sarcina, preturile pachetului standard sunt:

Nastere normala / Nasterea in apa / Nasterea cu blandete:
Nastere monofetala – 3400 lei
Nastere gemelara – 3600 lei

Nasterea prin cezariana (cu anestezie si terapie intensiva adecvata):
Nastere monofetala – 3800 lei
Nastere gemelara – 4000 lei

asigurare pentru nastere

CERE OFERTA

Pentru mamicile care sunt deja insarcinate si aleg sa incheie un contract direct cu Clinica Eva Brasov in perioada de sarcina cuprinsa intre 31 si 40 de saptamani, preturile pachetului standard sunt:

Nastere normala / Nasterea in apa / Nasterea cu blandete:
Nastere monofetala – 3800 lei
Nastere gemelara – 4000 lei

Nasterea prin cezariana (cu anestezie si terapie intensiva adecvata):
Nastere monofetala – 4100 lei
Nastere gemelara – 4300 lei

Ce acoperire iti ofera o asigurare de nastere ?

O asigurare pentru nastere poate oferi o acoperie de 1200 EUR sau 1600 EUR pentru nasterea pe cale naturala sau pentru nastere prin cezariana in functie de pachetul de asigurare ales, cu conditia ca aceasta asigurare de nastere sa fie incheiata inainte de a ramane insarcinata.

Astfel cu o asigurare privata pentru nastere poti naste in orice clinica privata din Romania, inclusiv in Clinica Eva din Brasov fara a avea grija costurilor nasterii si fara a fi nevoita sa suporti costurile pachetului de nastere. Costurile nasterii in spital privat pot fi suportate de asigurare.

CERE OFERTA

Noi avem experienta in gasirea unei asigurari pentru nastere, de aceea iti vom prezenta o oferta personalizata doar dupa ce vom intelege nevoile dumneavoastra si acoperirea de care aveti nevoie. Clientele noastre aleg sa cumpere o asigurare pentru nastere dupa ce primesc informatii detaliate legate de acoperiri, conditii contractualesi tarife.

Nastere acoperita de asigurare prin HDASIG

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de nastere va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Business Developer – Life & Health Expert
Calea Crangasi nr 29, Sector 6, Bucuresti
Tel: +40.766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: www.hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de nastere care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.